Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εισπράττει από Μιραλάς για να αγοράσει Ρομπέρτο!

Εισπράττει από Μιραλάς για να αγοράσει Ρομπέρτο!
Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2017 - 21:03

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΩΡΖΟΣ

Ακόμη κι αν φύγει ο Κέβιν Μιραλάς τον Ιανουάριο, στην Έβερτον μπορεί να υπάρχει ένας πρώην του Ολυμπιακού, σύμφωνα με την εφημερίδα «Daily Mirror». Στην ηλεκτρονική έκδοση του βρετανικού εντύπου αποκαλύφθηκε ότι στην μεταγραφική λίστα των «ζαχαρωτών» βρίσκεται ο Ρομπέρτο Χιμένεθ Γκάγκο!

Ο τέως γκολκίπερ ων «ερυθρόλευκων» πέρασε δύσκολα πέρυσι στην Εσπανιόλ και το καλοκαίρι αποφάσισε να ξανασμίξει με τον Μίτσελ. Ο Ισπανός τεχνικός τον πήρε στην Μάλαγα και παλεύουν από κοινού για να την σώσουν και να μην υποβιβαστεί η ομάδα της Ανδαλουσίας.

Επί της ουσίας, η διοίκηση της Έβερτον θα πουλήσει τον Μιραλάς, ο οποίος είναι περιζήτητος όχι μόνο από τον Ολυμπιακό, αλλά και από Γουέστ Χαμ, Γαλατάσαραϊ και με τα χρήματα που θα εξοικονομήσει θα προχωρήσει στην χειμωνιάτικη ενίσχυσή της και μεταξύ αυτών μπορεί να είναι και ο Ρομπέρτο.

Διαβάστε επίσης

«Ξηγημένος» ο Τσόρι

«Ξηγημένος» ο Τσόρι

Τους λόγους που δεν μπόρεσε να μεταγραφεί στη Ρίβερ εξήγησε ο Αργεντινός, που έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

«Ο Βαλβέρδε το απέδειξε στον Ολυμπιακό»

«Ο Βαλβέρδε το απέδειξε στον Ολυμπιακό»

Σίγουρος δήλωσε ο Ουρθάιθ για την ικανότητα του Ερνέστο, να διαχειρίζεται τις τύχες μεγάλων ομάδων και έφερε παράδειγμα τον Θρύλο, περιμένοντας ότι θα πετύχει στην Μπαρτσελόνα.

Αναστάτωση με Σάμαρη

Αναστάτωση με Σάμαρη

Πως η Μπενφίκα έβαλε ένα σημαντικό ποσό στο ταμείο της, αλλά βγαίνει... χαμένη έχοντας, συμπαίκτη στα δικαιώματα του πρώην μέσου του Ολυμπιακού με μια εταιρεία ατζέντηδων.

Βλέπει Μουντιάλ ο Ένγκελς

Βλέπει Μουντιάλ ο Ένγκελς

Στα φαβορί για τις κλήσεις κατατάσσουν τον σέντερ μπακ του Ολυμπιακού στο Βέλγιο, σε περίπτωση που παραμείνουν επιρρεπείς στους τραυματισμούς οι Κομπανί και Βερμάελεν.