Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ξηγημένος» ο Τσόρι

«Ξηγημένος» ο Τσόρι
Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2017 - 11:30

Τους λόγους που δεν μπόρεσε να πάρει μεταγραφή στη Ρίβερ Πλέιτ εξήγησε με δηλώσεις του ο Τσόρι Ντομίνγκες, ο οποίος τόνισε πως αν επιστρέψει κάποια στιγμή εκεί, θα το κάνει για να βοηθήσει και όχι για να δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα.

«Ειλικρινά δεν ξέρω τι θα γίνει μετά από αυτή τη χρονιά. Δεν γνωρίζω αν θα δώσω στη Ρίβερ αυτά που το κλαμπ αξίζει, αυτό που οι οπαδοί αξίζουν. Δεν θέλω να τελειώσω την καριέρα μου άσχημα και με τρόπο τον οποίο δεν θέλω», ανέφερε ο Ντομίνγκες και συνέχισε για μια πιθανή επιστροφή στη Ρίβερ, αλλά και τις φορές που ακούστηκε το όνομά του για την ομάδα.

«Δεν εξαρτιόταν μόνο από μένα και για αυτό τώρα προσπαθώ να δώσω το 100% και το καλύτερο που έχω, στη Ράγιο Βαγιεκάνο. Στη Ρίβερ με αγαπούν από τη διοίκηση και από όλη την ομάδα, αλλά στο τέλος θα πρέπει να πας σε ένα μέρος που νιώθεις άνετα. Πάντα έλεγα πως δεν θα επέστρεφα στη Ρίβερ αν είναι να δημιουργήσω πρόβλημα και δεν είμαι αυτός που θέλω».

Διαβάστε επίσης

«Ο Βαλβέρδε το απέδειξε στον Ολυμπιακό»

«Ο Βαλβέρδε το απέδειξε στον Ολυμπιακό»

Σίγουρος δήλωσε ο Ουρθάιθ για την ικανότητα του Ερνέστο, να διαχειρίζεται τις τύχες μεγάλων ομάδων και έφερε παράδειγμα τον Θρύλο, περιμένοντας ότι θα πετύχει στην Μπαρτσελόνα.

Μένει στην Μαρσέιγ ο Μήτρογλου

Μένει στην Μαρσέιγ ο Μήτρογλου

Υπό αμφισβήτηση είναι ο «πιστολέρο» στην γαλλική ομάδα, αλλά του δίνεται χρόνος μέχρι το καλοκαίρι να αλλάξει το κλίμα με τα… γκολ του. Κλειδί η συμφωνία που έκανε η Μπενφίκα.

Αναστάτωση με Σάμαρη

Αναστάτωση με Σάμαρη

Πως η Μπενφίκα έβαλε ένα σημαντικό ποσό στο ταμείο της, αλλά βγαίνει... χαμένη έχοντας, συμπαίκτη στα δικαιώματα του πρώην μέσου του Ολυμπιακού με μια εταιρεία ατζέντηδων.