Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου για τη στήριξη»

«Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου για τη στήριξη»
Τετάρτη, 3 Ιανουαρίου 2018 - 16:01

Ο... αρνητικός ήρωας ήταν στον αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς, χάνοντας το πέναλτι στις καθυστερήσεις, με το σκορ να μένει στο 0-0, αλλά στο ματς με τη Σαουθάμπτον κατάφερε να κάνει το 1-2 στο 80' και να γίνει ο... θετικός εκεί.

«Οι συμπαίκτες μου, με στήριξαν. Οφείλω να τους ευχαριστήσω. Κανείς τους δεν είπε κάτι αρνητικό. Έχω σκοράρει πέντε στη σειρά (σ.σ. πέναλτι). Έχασα ένα και αυτό συνέβη επειδή άλλαξα την απόφασή μου. Δεν νιώθω πίεση. Στο τέλος, ήθελα να σουτάρω χαμηλά και στη μέση, αλλά το εκτέλεσα άσχημα», ανέφερε ο Μιλιβόγεβιτς και κατέληξε.

«Είναι δύσκολο να κοιμηθείς μετά από αυτό. Ένιωθα πολύ άσχημα, αλλά δεν υπάρχουν δικαιολογίες».

Διαβάστε επίσης

«Ανακοινώνει Μαυροπάνο η Άρσεναλ»

«Ανακοινώνει Μαυροπάνο η Άρσεναλ»

Στο τελικό στάδιο των ιατρικών τεστ είναι ο σέντερ μπακ του ΠΑΣ Γιάννινα και σύμφωνα με τους Άγγλους η απόκτησή του θα γίνει επίσημη το πρωί της Πέμπτης.

«Τρελάθηκε» ο Μιλιβόγεβιτς

«Τρελάθηκε» ο Μιλιβόγεβιτς

Τι είπε ο μέσος της Κρίσταλ Πάλας και πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού για το χαμένο πέναλτι με την Σίτι και το γκολ της νίκης 4 μέρες μετά με την Σαουθάμπτον.

Ντέρμπι και… ντέρμπι για Ιμπραΐμ

Ντέρμπι και… ντέρμπι για Ιμπραΐμ

Η Ντέρμπι Κάουντι θέλει έναν πρώην παίκτη του Ολυμπιακού. Πρόκειται για τον Αμπντισαλάμ Ιμπραΐμ. Αλλά τον θέλουν κι άλλες αγγλικές ομάδες.