Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρόκριση από την «άσπρη βούλα»!

Πρόκριση από την «άσπρη βούλα»!
Πέμπτη, 12 Απριλίου 2018 - 00:52

Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου είναι οι δύο ομάδες που πέρασαν την Τετάρτη από τα άλλα δύο ζευγάρια των προημιτελικών του UEFA Champions League. Έτσι, μαζί με την Λίβερπουλ και τη Ρόμα είναι οι 4 σύλλογοι που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο στην κορυφαία, ευρωπαϊκή, διασυλλογική διοργάνωση. Κι αν στο Μόναχο το ματς έληξε ισόπαλο 0-0 και οι Βαυαροί «σβηστά» πέρασαν στα ημιτελικά, δεν έγινε το ίδιο και στην αναμέτρηση στο «Μπερναμπέου».

Εκεί όπου η Γιουβέντους πήγε να κάνει το… απίστευτο. Προηγήθηκε 0-3 και είχε πολλές πιθανότητες να διεκδικήσει την πρόκριση από τη Ρεάλ. Οι «μπιανκονέρι» προηγήθηκαν με τον Μάντζουκιτς στο Μάντζουκιτς μόλις στο 2ο λεπτό! Ο Κροάτης διπλασίασε και τα δικά του τέρματα, αλλά και των Γιουβεντίνων στο 37’, όταν και σημείωσε το 0-2 και έδωσε άγρια… ομορφιά στο ματς. Πόσω δε μάλλον όταν ο Ματουιντί στο 61ο λεπτό βγήκε και πάλι δίχτυα κι έφερε την πρωταθλήτρια Ιταλίας στην… ισορροπία, καθώς είχε ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου ματς.

Για να φτάσουμε στις καθυστερήσεις. Στο τρίτο λεπτό! Εκεί ο ρέφερι της αναμέτρησης, ο Όλιβερ, καταλόγισε πέναλτι στη φάση με πρωταγωνιστές τον Μπενάτια και τον Λούκας Βάσκεθ! Μια φάση που σηκώνει πολλή συζήτηση. Και όχι μόνο αυτό, αλλά ο ρέφερι του ματς απέβαλλε και τον Μπουφόν για διαμαρτυρίες, όταν είχαν «πέσει» όλοι οι παίκτες της Γιουβέντους πάνω στο διαιτητή.

Μετά από περίπου πέντε λεπτά διαμαρτυριών και έντασης, ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήρε την μπάλα, ήταν εύστοχος από την «άσπρη βούλα» και με το σκορ στο 1-3, η Ρεάλ απέκλεισε τη Γιουβέντους και πέρασε στην ημιτελική φάση του UEFA Champions League.

Δείτε ΕΔΩ τις καλύτερες στιγμές και τα γκολ της αναμέτρησης.

Διαβάστε επίσης

Απίστευτη βραδιά! (vids)

Απίστευτη βραδιά! (vids)

Στις ρεβάνς για τα προημιτελικά του UEFA Europa League! Μαρσέιγ, Σάλτσμπουργκ, Άρσεναλ και Ατλέτικο Μαδρίτης πέρασαν στην τετράδα.