Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο... βάθρο το Βέλγιο (vid)

Στο... βάθρο το Βέλγιο (vid)
Σάββατο, 14 Ιουλίου 2018 - 19:07

Έγραψε ιστορία το Βέλγιο. Οι «κόκκινοι διάβολοι» νίκησαν στον μικρό τελικό του Μουντιάλ την Αγγλία με 2-0 και κατέκτησαν την 3η θέση. Η ομάδα του Μαρτίνεθ ολοκλήρωσε με ιδανικό τρόπο την παρουσία της στο Μουντιάλ της Ρωσίας, καθώς ποτέ στο παρελθόν δεν είχε τερματίσει τόσο ψηλά.

Το ματς κρίθηκε εν πολλοίς από το γρήγορο γκολ του Μενιέ, στο 4'. Στην αντεπίθεση που έκανα οι έκαναν οι Βέλγοι και κατέληξε σε γκολ Αυτό το γρήγορο γκολ με το οποίο πήραν το προβάδισμα.

Κάτι που έδωσε την ευκαιρία να ελέγξουν το ματς και να χάσουν πολλές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ. Τελικά ο Αζάρ, στο 82', διαμόρφωσε το τελικό σκορ και έδωσε στους «κόκκινους διαβόλους» τη νίκη και την τρίτη θέση.

Βέλγιο (Ρομπέρτο Μαρτίνεθ): Κουρτουά, Αλντεβάιρελντ, Κομπανί, Βερτόνχεν, Μενιέ, Τίλεμανς (78' Ντεμπελέ), Βίτσελ, Σαντλί (39' Βερμάλεν), Ντε Μπράινε, Λουκακού (60' Μέρτενς), Ε. Αζάρ.

Αγγλία (Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ): Πίκφορντ, Τζόουνς, Στόουνς, Μαγκουάιρ, Ντάιερ, Τρίπιερ, Λόφτους Τσικ (84' Άλι), Ντελφ, Ρόουζ (46' Λίνγκαρντ), Κέιν, Στέρλινγκ (46' Ράσφορντ).

Διαβάστε επίσης

Γαλλία ή Κροατία;

Γαλλία ή Κροατία;

Η μεγάλη ώρα έφτασε… Ποιος θα στεφθεί Παγκόσμιος Πρωταθλητής; Ο μεγάλος τελικός την Κυριακή (18:00/ ΕΡΤ1) στο «Λουζνίσκι» της Μόσχας.

Το προφίλ της Έουπεν

Το προφίλ της Έουπεν

Αυτή είναι η βελγική ομάδα που αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός στο δεύτερο φιλικό επί βελγικού εδάφους.

Ο τελικός της... παρηγοριάς

Ο τελικός της... παρηγοριάς

Αγγλία και Βέλγιο διεκδικούν την 3η θέση (14/07, 17:00) στο Παγκόσμιο Κύπελλο, σε ένα ματς που όλα είναι θέμα γοήτρου.