Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μάγκικα στους ομίλους τα αδέρφια μας! (vids)

Μάγκικα στους ομίλους τα αδέρφια μας! (vids)
Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2018 - 00:05

Μάγκικη πρόκριση στους ομίλους του Champions League πανηγύρισε ο Ερυθρός Αστέρας!

Μπροστά σε περισσότερους από 14.000 Delije, στην Αυστρία, τα «αδέρφια» μας με δύο γκολ του Μπεν μέσα σε 77 δευτερόλεπτα (65' και 66'), γύρισαν το ματς από το 2-0 που ήταν πίσω και με την ισοπαλία 2-2 πέρασαν στη φάση των ομίλων, παλικαρίσια!

Μπορεί οι Αυστριακοί να κρατούσαν στα χέρια τους το «εισιτήριο», όμως οι Σέρβοι δεν τα παράτησαν, «έβγαλαν» πάθος και ψυχή και τα κατάφεραν!

Πιο αναλυτικά, οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν πίσω στο σκορ με δύο τέρματα του Νταμπούρ (45’, 48’), όμως πάτησαν το… γκάζι και με δύο γκολάρες του πρώην επιθετικού του Ολυμπιακού, έφυγαν με την πρόκριση από την αυστριακή πόλη.

Η πρώτη με προβολή και η δεύτερη με κεφαλιά που μετέτρεψαν το 2-0 των Αυστριακών σε 2-2 για τους «ερυθρόλευκους» της Σερβίας. Κι αυτό το αποτέλεσμα τους έστειλε στα αστέρια της κορυφαίας, ευρωπαϊκής, διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η Σάλτσμπουργκ μάλιστα, απέτυχε για δέκατη φορά να περάσει στους ομίλους του Champions League!

Σάλτσμπουργκ: Στάνκοβιτς, Λάινερ, Ραμάλιο, Πόνγκρατσιτς, Ούλμερ, Αϊνταρά, Βολφ, Σαμασεκού, Σλάγκερ (83' Πρέβλιακ), Ντάκα (69' Γιάμπο), Νταμπούρ.

Ερυθρός Αστέρας: Μπόργιαν, Στόικοβιτς, Σάβιτς, Ντέγκενεκ, Ρόντιτς, Γιόβιτσιτς, Κρστίτσιτς, Μίλιτς (49' Πάνκοφ), Σίμιτς (37' Γιόβαντσιτς), Ράντονιτς (82' Γκόμπελιτς), Μπεν.

Διαβάστε επίσης