Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εύκολα την Κιέβο η Μίλαν (vid)

Εύκολα την Κιέβο η Μίλαν (vid)
Κυριακή, 7 Οκτωβρίου 2018 - 17:55

Χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα απολύτως πρόβλημα, η Μίλαν πήρε τη νίκη με 3-1 επί της Κιέβο στο «Σαν Σίρο» για το ιταλικό πρωτάθλημα.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League παρουσιάστηκε σοβαρή και συγκεντρωμένη από το ξεκίνημα της αναμέτρησης και έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή σε ακόμη έναν αγώνα τον Γκονζάλο Ιγκουαΐν πήραν μία εύκολη νίκη.

Ο Αργεντινός φορ σημείωσε 2 τέρματα στο πρώτο ημίχρονο και οδήγησε την ομάδα του στην 2η συνεχόμενη νίκη της στην Ιταλία, μετά το 4-1 επί της Σασουόλο.

Το σκορ της αναμέτρησης άνοιξε στο 27’ ο Ιγκουαΐν. Ο Σούσο εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος της άμυνας της Κιέβο και έδωσε την ασίστ στον Αργεντινό, ο οποίος από το σημείο του πέναλτι δεν γινόταν να αστοχήσει. Στο 34’ και πάλι ο επιθετικός της Μίλαν, έπειτα από ασίστ του Σούσο έκανε το 2-0, με ωραίο σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή των φιλοξενούμενων, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη, η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο έριξε τους ρυθμούς, ωστόσο, κατάφερε να πετύχει και 3ο τέρμα με τον Μποναβεντούρα να σκοράρει στο 56’ ένα ωραίο τέρμα, «γράφοντας» το 3-0. Οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν να κάνουν στον αγώνα ήταν να μειώσουν στο 63’ με ωραίο σουτ του Πελισιέ για το τελικό 3-1.

Η Μίλαν με αυτή τη νίκη ανέβηκε ακόμη περισσότερο στο βαθμολογικό πίνακα του ιταλικού πρωταθλήματος, φτάνοντας τους 12 βαθμούς, με το σύνολο του Τζενάρο Γκατούζο να δείχνει στα τελευταία ματς σημάδια ανάκαμψης.

Διαβάστε επίσης

Μίλαν-Κιέβο Live ενημέρωση

Μίλαν-Κιέβο Live ενημέρωση

Παρακολουθήστε σε live ενημέρωση στο gavros.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης της αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Europa League για το ιταλικό πρωτάθλημα.