Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ματσάρα στο Λονδίνο (vid)

Ματσάρα στο Λονδίνο (vid)
Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2018 - 16:55

Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων κρίθηκε το ντέρμπι στο Λονδίνο ανάμεσα στην Τσέλσι και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Με την ομάδα του Σάρι να ισοφαρίζει με τον Μπάρκλεϊ και να κλέβει τον πόντο, καθώς εκείνη του Μουρίνιο είχε κάνει μεγάλη ανατροπή και έδειχνε ικανή να φύγει νικήτρια από την αγγλική πρωτεύουσα.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς, είχαν ορισμένες φάσεις, αλλά ο Ρούντιγκερ με κεφαλιά στο 21' πέτυχε το 1-0 για την Τσέλσι. Οι γηπεδούχοι έκλεισαν το πρώτο μέρος με 63% κατοχή μπάλας, αφού μετά το γκολ κυριάρχησαν και είχαν πολλές τελικές.

Η Γιουνάιτεντ αντέδρασε κι έκανε την ανατροπή. Με τον Μαρσιάλ στο 54' και το 71' γύρισε το ματς κι έδειξε να έχει το πάνω χέρι στην αναμέτρηση. Ήταν το χρονικό σημείο του ματς που όλα έδειχναν πως είχε αλλάξει η εικόνα του ματς. Αλλά στο έκτο και τελευταίο λεπτό τον καθυστερήσεων ο Μπάρκλεϊ σκόραρε και διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Τσέλσι: Κέπα, Αθπιλικουέτα, Λουίζ, Ρούντιγκερ, Αλόνσο,Ζορζίνιο, Κόβατσιτς (69' Μπάρκλεϊ), Καντέ, Γούλιαν (73' Πέδρο), Μοράτα (79' Ζιρού), Αζάρ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Γιάνγκ, Λίντελοφ, Σμόλινγκ, Σο, Μάτα (75' Ερέρα), Μάτιτς, Πογκμπά, Ράσφορντ (85' Σάντσες), Λουκάκου, Μαρσιάλ (83' Περέϊρα).

Διαβάστε επίσης