Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Οι φήμες για τον Γκατούζο είναι αβάσιμες»

«Οι φήμες για τον Γκατούζο είναι αβάσιμες»
Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2018 - 16:36

Την Τετάρτη (31/10, 21:30) η Μίλαν αντιμετωπίζει στο «Σαν Σίρο» την Τζένοα. Οι «ροσονέρι» θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη προκειμένου να βρεθούν στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Λίγο πριν τη σέντρα του ματς, ο αθλητικός διευθυντής της αντιπάλου του Ολυμπιακού στη φάση των ομίλων του Europa League, Λεονάρντο, ξεκαθάρισε σε δηλώσεις του ότι παρά τα όσα γράφονται και ακούγονται ο Τζενάρο Γκατούζο έχει την απόλυτη στήριξη της διοίκησης.

«Οι φήμες σχετικά με απομάκρυνση του Γκατούζο προέρχονται έξω από την ομάδα, επομένως όπως το βλέπω εγώ είναι αβάσιμες. Γι’ αυτό δεν αισθανθήκαμε την ανάγκη να τις διαψεύσουμε. Επειδή ο Γκατούζο γνωρίζει ότι έχει την απόλυτη στήριξή μας», ανέφερε αρχικά, ενώ εν συνεχεία του ζητήθηκε να διευκρινίσει το στόχο της Μίλαν για τη φετινή σεζόν:

«Θέλουμε να προκριθούμε στο Champions League, αλλά δεν μπορεί να μας γίνει εμμονή αυτό. Είναι φυσιολογικό να ονειρεύεσαι θέση στο Champions League, είναι στο DNA αυτής της ομάδας. Με το ρόστερ που έχουμε είναι εφικτός στόχος. Σε τέτοιο βαθμό που απέχουμε μόλις τρεις πόντους από αυτό. Έχουμε αυτό το στόχο, αλλά γνωρίζουμε ότι δεν θα είναι εύκολο και ότι θα είναι μία δύσκολη σεζόν».

Διαβάστε επίσης