Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ευχές της Ίντερ στον Γεωργάτο! (pic)

Ευχές της Ίντερ στον Γεωργάτο! (pic)
Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2018 - 22:50

Τα γενέθλιά του έχει τη σημερινή ημέρα, Τετάρτη (31/10) ο Γρηγόρης Γεωργάτος. Ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού και της Ίντερ έκλεισε τα 46 του χρόνια, όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενό μας άρθρο, στέλνοντάς μας παράλληλα τις θερμότερες ευχές μας.

Μάλιστα, και οι «νερατζούρι» ευχήθηκαν χρόνια πολλά στον Γεωργάτο με θέμα που ετοίμασαν στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα, στο εν λόγω θέμα τονίζεται: «Αριστερός μπακ με άριστη τεχνική κατάρτιση που βγήκε από τον Ολυμπιακό. Έφτασε στη τους Νερατζούρι του Μιλάνου το καλοκαίρι του 1999. Τα προσεχή χρόνια τρία χρόνια, έκανε συνολικά 46 εμφανίσεις και πέτυχε τέσσερα γκολ με τη φανέλα μας. Από την Ίντερ, ευχόμαστε χρόνια πολλά στον Γρηγόρη Γεωργάτο, που κλείνει τα 46 σήμερα!».

Διαβάστε επίσης

Την... γλίτωσε ο Ρομανιόλι! (vid)

Την... γλίτωσε ο Ρομανιόλι! (vid)

Η Μίλαν ήταν καλύτερη από την Τζένοα στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς αλλά χρειάστηκε ένα τέρμα του Ιταλού κεντρικού αμυντικού στις καθυστερήσεις για να πάρει τη νίκη με 2-1.

Και τώρα τρέχει η Ντουντελάνζ

Και τώρα τρέχει η Ντουντελάνζ

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στον όμιλο του Europa League γνώρισε την ήττα εντός έδρας με 3-1 από την Ζενές Ες και πλέον είναι στο -6 από την κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος.