Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ισόπαλη η Μίλαν πριν τον Ολυμπιακό

Ισόπαλη η Μίλαν πριν τον Ολυμπιακό
Κυριακή, 9 Δεκεμβρίου 2018 - 23:39

Τέσσερις ημέρες πριν το ματς με τον Ολυμπιακό η Μίλαν αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με την Τορίνο στο «Σαν Σίρο» και έτσι έχασε την ευκαιρία να εδραιωθεί στην τετράδα της βαθμολογίας της Serie A.

Οι «ροσονέρι» δεν ήταν καλοί στο ματς με τους φιλοξενούμενους να έχουν τις μεγαλύτερες ευκαιρίες ώστε να σκοράρουν κάποιο τέρμα. Η πρώτη φάση στο ματς ήταν για την Τορίνο με τον Μεϊτέ να κάνει το σουτ εκτός περιοχής αλλά την μπάλα να περνάει άουτ. Στο 17' ο Μπελότι αν και βρέθηκε στην μικρή περιοχή του Ντοναρούμα δεν μπόρεσε να ανοίξει το σκορ, χάνοντας έτσι μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους.

Στη συνέχεια η Μίλαν ισορρόπησε λίγο το ματς, ωστόσο τα χάλαγε στην τελική προσπάθεια. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δεν άλλαξε κάτι και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες χωρίς τέρματα.

Το δεύτερο μέρος δεν είχε τόσες μεγάλες συγκινήσεις. Η Μίλαν προσπάθησε να πιέσει, η Τορίνο έβγαινε στην κόντρα όμως στην καλύτερή της φάση ο Μπελότι έστειλε την μπάλα εκτός εστίας. Προς το τέλος και συγκεκριμένα στο 86' η Μίλαν έχασε τεράστια ευκαιρία προκειμένου να πάρει το ματς με τον Κουτρόνε να βρίσκεται μόνος του μέσα στη μικρή περιοχή αλλά να μην μπορεί να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Μέχρι το τέλος τίποτα δεν άλλαξε και έτσι οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0.

Μίλαν: Ντοναρούμα, Καλάμπρια, Αμπάτε, Ζαπάτα, Ροντρίγκεζ, Σούσο, Κεσί, Μπακαγιόκο, Τσαλχάνογλου (71' Καστιγέχο), Ιγκουαϊν, Κουτρόνε

Τορίνο: Σιρίγκου, Ντζίτζι, Ενκουλού, Ίζο, Ανσάλντι, Μπασέλι (80' Λούτσιτς), Ρινκόν, Μεϊτέ, Άινα, Φαλκέ (69' Τζάτζα), Μπελότι

Διαβάστε επίσης

Μίλαν - Τορίνο Live ενημέρωση

Μίλαν - Τορίνο Live ενημέρωση

Ντέρμπι στο «Σαν Σίρο» για την προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στην Τορίνο για το πρωτάθλημα. Live ενημέρωση της αναμέτρησης στις 21:30.

Με φόντο το... σεντόνι

Με φόντο το... σεντόνι

Η Μίλαν θέλει τη νίκη στο «Σαν Σίρο» κόντρα στην Τορίνο (21:30) για να πατήσει πιο γερά στην πρώτη 4άδα.