Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άλμα Ευρώπης για την Μπέτις

Άλμα Ευρώπης για την Μπέτις
Κυριακή, 9 Δεκεμβρίου 2018 - 23:46

Σε ανοδική πορεία στην Πριμέρα Ντιβισιόν η Μπέτις. Η ομάδα του Κίκε Σετιέν εκμεταλλεύτηκε την έδρα της, επικράτησε 2-0 της Ράγιο Βαγιεκάνο, και ανέβηκε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα, η οποία οδηγεί στα κύπελλα Ευρώπης. Μετά το 1-0 με τη Σοσιεδάδ οι «βερδιμπλάνκος» πήραν ένα ακόμα τρίποντο στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν».

Η Μπέτις είχε την κατοχή της μπάλας σε ποσοστό 61%, αλλά λιγότερες τελικές στο ματς. Ήταν, όμως, αποτελεσματική, εκμεταλλεύτηκε τις φάσεις που δημιούργησε και πήρε τρεις ακόμα βαθμούς, συνεχίζοντας τα νικηφόρα αποτελέσματα.

Τέταρτη σερί νίκη για τους «βερδιμπλάνκος» που έχουν διατηρήσει σε αυτό το διάστημα το μηδέν στην άμυνα, επικρατώντας 1-0 του Ολυμπιακού και της Σοσιεδάδ, 4-0 της Σανταντέρ για το κύπελλο και απόψε 1-0 της Βαγιεκάνο.

Ο Λο Σέλσο με πέναλτι στο 59' άνοιξε το σκορ για να έρθει το εκπληκτικό γκολ από τον Σίντνεϊ, στο 76', που ξεκίνησε πίσω από τη σέντρα, έκανε μια εκπληκτική προσπάθεια, πέρασε όποιον βρήκε στο δρόμο του και διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Μπέτις: Π. Λόπεθ, Μπάρτρα, Σίντνεϊ, Μαντί, Λο Σέλσο, Κανάλες, Τζούνιορ, Καρβάλιο (84' Χ. Γκαρθία), Μπαραγάν, Σανάμπρια (81' Λεόν), Λορέν (7'1 Χοακίν).

Βαγιεκάνο: Ντιμιτριέβσκι, Αντβίνκουλα, Αμάτ, Γκάλβεζ, Μορένο, Τρέχο, Πόζο (60' Μεντράν), Κομεσάνια (60' Ντε Τομάς), Ιμπούλα, Εμπάρμπα (81' Μπεμπέ), Άλβαρο.

Διαβάστε επίσης

Μίλαν - Τορίνο Live ενημέρωση

Μίλαν - Τορίνο Live ενημέρωση

Ντέρμπι στο «Σαν Σίρο» για την προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στην Τορίνο για το πρωτάθλημα. Live ενημέρωση της αναμέτρησης στις 21:30.