Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έχασε τη νίκη στο 96'

Έχασε τη νίκη στο 96'
Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020 - 23:16

Πολύ κοντά σε μία ακόμα κομβικής σημασίας νίκη βρέθηκε η Γουλβς, η οποία έμεινε, όμως, στο 1-1 με την Μπέρνλι, εκτός έδρας, για την Premier League.

Σε ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις, δίχως ιδιαίτερο θέαμα, οι «λύκοι» ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ, στο 76’. Συγκεκριμένα, ο Τραορέ πραγματοποίησε εντυπωσιακή ενέργεια στην αντεπίθεση, το σουτ του Ντόχερτι σταμάτησε στα σώματα των αμυντικών, η μπάλα κατέληξε στον Χιμένες και αυτός εκτέλεσε σωστά για το 0-1.

Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι πίεσαν περισσότερο, ενώ στο 90’ έφτασαν μία ανάσα από την ισοφάριση, ωστόσο η κεφαλιά του Γουντ σε κενή εστία, κατέληξε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Ρούι Πατρίσιο.

Στο 96’, λοιπόν, ο Ντόχερτι έκανε χέρι σε προσπάθεια να διώξει την μπάλα με το κεφάλι, με τον Μάικ Ντιν να δίνει το πέναλτι, ενώ η φάση εξετάστηκε και στο VAR.

Ο Γουντ δεν αστόχησε από τα 11 βήματα και ισοφάρισε σε 1-1, «σοκάροντας» την ομάδα του Νούνο Εσπιρίτο Σάντο, η οποία αρκέστηκε στον βαθμό. Να σημειωθεί, ότι ο Ντάνιελ Ποντένσε ξεκίνησε βασικός και αντικαταστάθηκε στο 70’.

Όπως και να 'χει, μπορεί η Γουλβς να απώλεσε 2 βαθμούς, αλλά παραμένει σε... τροχιά Ευρώπης.

Διαβάστε επίσης