Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Μεντιλίμπαρ και οι «μπέμπηδες» του!

Ο Μεντιλίμπαρ και οι «μπέμπηδες» του!
Κυριακή, 5 Μαΐου 2024 - 18:40

Ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική ελληνική ομάδα με ευρωπαϊκό τίτλο στην κατοχή της. Εδώ και δύο εβδομάδες το τρόπαιο του Youth League κοσμεί την πλούσια τροπαιοθήκη των Ερυθρόλευκων. Με τη γενιά των θαυμάτων του συλλόγου, να ελπίζει σε ακόμη καλύτερες ημέρες. Οπως αυτές που βίωσαν οι Ισίδωρος Κουτσίδης και Βασίλης Πρεκατές. Οι εκλεκτοί του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στα εκτός έδρας ευρωπαϊκά ματς του Θρύλου με Φενέρ και Άστον Βίλα.

Τα «χρυσά» παιδιά του Ολυμπιακού αναζητούν χώρο και ευκαιρίες για να αναπτύξουν το ταλέντο του και οι ποδοσφαιριστές αυτοί θέλονυ να χτυπήσουν την πόρτα της πρώτης ομάδας και του Βάσκου τεχνικού. Κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, ο Ισίδωρος Κουτσίδης ήταν εκείνος που είχε πάρει τη μεγάλη χαρά. Πέμπτη βράδυ έζησε από κοντά την πρόκριση επί της Φενέρμπαχτσε μέσα στην Τουρκία. Την Μ. Πέμπτη, ήταν η ευκαιρία του επίσης νεαρού Βασίλη Πρεκατέ, ο οποίος ήταν «παρών» στο επικό 2-4 του Θρύλου επί της Άστον Βίλα στο Villa Park.

Tο γεγονός ότι ο Μεντιλίμπαρ αποφάσισε να τους ανεβάσει στις προπονήσεις έστω και για λίγο, είναι σημαντικό για αυτά τα νέα παιδιά, που έχουν στόχο ζωής να φορέσουν τη φανέλα της πρώτης ομάδας. Ίσως είναι και γούρι του Ισπανού στα εκτός έδρας ματς, ποιος ξέρει!

Διαβάστε επίσης