Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γκολ και θέαμα! (video)

Γκολ και θέαμα! (video)
Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2022 - 09:23

Mε τον Κριστιάνο Ρονάλντο βασικό, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε 3-0 της Σέριφ και προκρίθηκε στα νοκ άουτ ματς. Ο Νταλότ άνοιξε το σκορ, για να κάνει το 2-0 ο Ράσφορντ. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Ρονάλντο, εννέα λεπτά πριν από τη λήξη.

Νίκη για την Άιντχοφεν στην Ολλανδία επί της Αρσεναλ με 2-0. Και τα δύο γκολ μπήκαν στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου με τον Φέεμαν να ανοίγει τον σκορ και τον Ντε Γιονγκ να κάνει το 2-0. Και οι δύο ομάδες συνεχίζουν στο Europa League.

Η Ρόμα προηγήθηκε με τον Εϊμπραχάμ μέσα στο Ελσίνσκι. Η φινλανδική ομάδα ισοφάρισε σε 1-1 με τον Χετεμάι. Ο Ελ Σαράι έδωσε τη νίκη στην ιταλική ομάδα που υποδέχεται τη Λουντογκόρετς την τελευταία αγωνιστική και θέλει νίκη για να συνεχίσει στους 32.

Το γκολ του Μπακασέτα με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο Βελιγράδι, δεν ήταν αρκετό για την Τραμπζονσπόρ. Ο Ερυθρός Αστέρας είχε προηγηθεί με τον Κατάι και ο Πέσιτς, στο δεύτερο ημίχρονο, έδωσε τη νίκη στην ομάδα.

Πηγή: megatv.com

Δείτε το βίντεο:

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης