Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με μάσκα ο Γκάμεθ

Με μάσκα ο Γκάμεθ
Κυριακή, 23 Νοεμβρίου 2014 - 00:45

Στις πολύτιμες υπηρεσίες του Χέσους Γκάμεθ θα μπορεί να ποντάρει ο Ντιέγκο Σιμεόνε, εν όψει της αυριανής καθοριστικής αναμέτρηση με την Μάλαγα.

Ο τεχνικός της Ατλέτικο Μαδρίτης λίγες ημέρες πριν την καθοριστική αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για την πέμπτη αγωνιστική του Champions League βλέπει στο πρόσωπο του 29χρονου αμυντικού τον παίκτη, που θα κληθεί να καλύψει το κενό, που άφησε ο τραυματισμός του Μιράντα.

Έτσι, για τις ανάγκες του σαββατιάτικου αγώνα με την Μάλαγα, ο Αργεντίνος προπονητής της προσεχούς ευρωπαϊκής αντιπάλου του Ολυμπιακού προσανατολίζεται να εμπιστευθεί τον Γκάμεθ, ο οποίος, ωστόσο, θα αγωνιστεί με προστατευτική μάσκα

Η προετοιμασία των πρωταθλητών Ισπανίας ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής και μετά το τέλος της προπόνησης ο «Τσόλο» Σιμεόνε ανακοίνωσε την αποστολή για τον σαββατιάτικο αγώνα, στην οποία συμπεριέλαβε 18 ποδοσφαιριστές.

Εκτός πλάνων έχουν τεθεί τρεις ποδοσφαιριστές. Ο μεν Μιράντα λόγω τραυματισμού, αλλά και οι τιμωρημένοι Μάριο Σουάρεθ και Σικέιρα.

Η αποστολή των «ροχιμπλάνκος» αποτελείται από τους Μογιά, Όμπλακ, Γοδίν, Ανσάλντι, Χεσούς Γκάμεθ, Χουανφράν, Χιμένεθ, Τιάγκο, Κόκε, Ραούλ Γκαρσία, Αρντά Τουράν, Γκάμπι, Σαούλ, Κριστιάν Ροντρίγκες, Τσέρτσι, Γκριεζμάν, Μάντζουκιτς, Ραούλ Χιμένες.

Διαβάστε επίσης

Πρόκριση για Εντινγκά

Πρόκριση για Εντινγκά

Με βασικό τον διεθνή μέσο του Θρύλου το Κονγκό νίκησε 1-0 εκτός έδρας το Σουδάν και προκρίθηκε στα τελικά του Κόπα Άφρικα.