Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θα δούμε τι ταιριάζει καλύτερα…»

«Θα δούμε τι ταιριάζει καλύτερα…»
Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2015 - 16:00

Ο Γιούργκεν Κλοπ αποτελεί παρελθόν από την Μπορούσια Ντόρτμουντ και πλέον αναζητεί τον επόμενο προορισμό στην καριέρα του.

Ο Γερμανός τεχνικός, ο οποίος στα χρόνια που έκατσε στον πάγκο της Μπορούσια, κατάφερε να πετύχει αρκετά πράγματα, ετοιμάζεται για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Μάλιστα, ο ατζέντης του, βρίσκεται σε επαφές, ούτως ώστε ο Κλοπ να πάρει την καλύτερη δυνατή απόφαση, αναφορικά με το μέλλον του. Με δηλώσεις του, ο Μαρκ Κόσικε, τόνισε πως η Πρέμιερ Λιγκ είναι ένας ελκυστικός προορισμός για τον πελάτη του.

Χαρακτηριστικά, δήλωσε:

«Η Πρέμιερ Λιγκ είναι ένα πολύ ελκυστικό πρωτάθλημα και δεν σκεφτόμαστε μόνο την πρώτη τετράδα, καθώς υπάρχουν ακόμα μερικοί σπουδαίοι σύλλογοι από κάτω. Δεν είμαι σίγουρος ότι μπορεί να δουλέψει το προφίλ της δουλειάς. Στη Γερμανία υπάρχει ξεκάθαρος διαχωρισμός ανάμεσα στον προπονητή και τον αθλητικό διευθυντή και νομίζω ότι αυτό είναι κάτι πολύ καλό. Ο Γιούργκεν δεν θέλει να μιλά στους ατζέντηδες των ποδοσφαιριστών ή να διαπραγματεύεται για μεταγραφές, οπότε θα πρέπει να δούμε τι ταιριάζει καλύτερα».

Διαβάστε επίσης

«Τα βρήκαν για Ντε Χέα»

«Τα βρήκαν για Ντε Χέα»

Δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου, κάνουν λόγο πως Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ρεάλ Μαδρίτης, τα έχουν βρει σε όλα για την απόκτηση του Νταβίντ Ντε Χέα από την δεύτερη.

Κοιτάζει προς Γαλλία

Κοιτάζει προς Γαλλία

Ο Φαν Ντερ Βιλ προτάθηκε από μάνατζερ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη θέση του δεξιού μπακ.