Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βασικοί και οι δύο

Βασικοί και οι δύο
Κυριακή, 23 Αυγούστου 2015 - 00:20

Με το παιχνίδι ανάμεσα σε Βερόνα και Ρόμα άρχισε η Serie A' για τη σεζόν 2015-2016, σε ένα ματς που είχε και ελληνικό χρώμα. Ο Βασίλης Τοροσίδης και ο Κώστας Μανωλάς ήταν στις αρχικές επιλογές του Ρούντι Γκαρσία και φαίνεται πως τους εμπιστεύεται ξανά.

Ο Μανωλάς έπαιξε στο κέντρο άμυνας, δίπλα στον Λεάντρο Καστάν, ενώ ο Τοροσίδης αγωνίστηκε ως αριστερό μπακ. Και οι δύο Έλληνες πρώην ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έβγαλαν όλο το 90λεπτο.

Ο νεαρός στόπερ απείλησε σε ορισμένες περιπτώσεις με κεφαλιές από στημένες φάσεις, ενώ ο Τοροσίδης φέρει ευθύνη στο γκολ της Βερόνα, μιας και έχασε τον παίκτη του.

Για την ιστορία, Βερόνα και Ρόμα έμειναν στο 1-1. Ο Γιάνκοβιτς με προβολή στο 61' άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, ισοφάρισε για τους «τζιαλορόσι» ο Φλορέντσι στο 66'.

Διαβάστε επίσης

«Ασπίδα» προστασίας σε Ρούνεϊ

«Ασπίδα» προστασίας σε Ρούνεϊ

Ο Φαν Γκαάλ στήριξε τον διεθνή Άγγλο φορ για την κριτική που του ασκείται, τονίζοντας πως η Γιουνάιτεντ δεν θέλει επιθετικό...

«Βλέπει» Κάμπελ η Λάτσιο

«Βλέπει» Κάμπελ η Λάτσιο

Ο Αρσέν Βενγκέρ έκλεισε την πόρτα στην Παλέρμο για τον Τζόελ Κάμπελ όμως στο κυνήγι της απόκτησης του ποδοσφαιριστή της Άρσεναλ φέρεται να μπήκε… δυνατά η Λάτσιο.