Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μεγαλείο ψυχής από τον πατέρα της 7χρονης: «Συγχωρώ τον οδηγό» (video)

Μεγαλείο ψυχής από τον πατέρα της 7χρονης: «Συγχωρώ τον οδηγό» (video)
Παρασκευή, 9 Ιουλίου 2021 - 21:32

Συντετριμμένος φυσικά από την απώλεια της μικρής κόρης του είναι ο πατέρας του 7χρονου κοριτσιού ο οποίος βρίσκει το κουράγιο και την ψυχική δύναμη να συγχωρέσει τον οδηγό του φορτηγού. Συγκλονιστικός είναι ο τρόπος με τον οποίο περιγράφει πώς πληροφορήθηκε τον θάνατο του παιδιού του, ενώ τα λόγια του για το τραγικό περιστατικό ραγίζουν καρδιές...

Συγκλονίζει ο πατέρας της 7χρονης Παναγιώτας που έχασε με τρόπο τραγικό τη ζωή της όταν χτυπήθηκε από φορτηγό στην περιοχή της Νίκαιας.

Μία ημέρα μετά τον χαμό του παιδιού του, ο πατέρας, βρίσκει το κουράγιο και με μεγαλείο ψυχής, λέει ότι συγχωρεί τον οδηγό του φορτηγού…

«…Στη μνήμη του παιδιού μου, συγχωρώ τον οδηγό. Ήταν ένα αγγελούδι, ήταν τόσο όμορφο αυτό το κοριτσάκι, που ο Θεός ήθελε να πάει μαζί του. Ποτέ δε φανταζόμουν ότι θα βρεθώ σε αυτή τη θέση, που όταν άκουγα για παιδάκια, συγκλονιζόμουν, έκλαιγα, έλεγα «όχι τα παιδάκια, πάρτε εμάς, τους μεγάλους»…Το παιδάκι μου, έφυγε, μεταμορφώθηκε σε άγγελο»

Μη μπορώντας να φανταστεί το κακό που είχε συμβεί, ο πατέρας είδε στο δρόμο το ασθενοφόρο που μετέφερε την κόρη του.

«Με πήρε τηλέφωνο η γυναίκα μου και μου είπε το παιδί έφυγε, της λέω τι έφυγε, αφού είναι για μπάνιο. Μου λέει έφυγε από τη ζωή».

Χθες, μόλις λίγη ώρα μετά την τραγωδία, ο πατέρας της μικρής Παναγιώτας, μέσα στην οδύνη του, θέλησε να βοηθήσει άλλες οικογένειες δωρίζοντας τα όργανα του παιδιού του.

«Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο συγγνώμη στους γονείς γιατί δεν μπόρεσα να βοηθήσω τα παιδάκια τους. Μίλησα με τη γιατρό, ήθελα να γίνει δωρητής οργάνων, μου είπαν ότι μόνο όταν ένας άνθρωπος, είναι διασωληνωμένος, γίνεται δωρεάν οργάνων…»

Στο σημείο του δυστυχήματος, λουλούδια, παιχνίδια και λόγια αγάπης για το επταχρονο κοριτσάκι.

Στο Παιδιατρικό Νοσοκομείο «Αγία Σοφία» νοσηλεύεται και η 12χρονη ξαδέλφη της μικρής Παναγιώτας, που τραυματίστηκε από το ίδιο φορτηγό. Το κοριτσάκι ευτυχώς βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Στο νοσοκομείο Παίδων νοσηλεύεται η 12χρονη ξαδέρφη του άτυχου 7χρονου κοριτσιού.. τα νέα για την πορεία της υγείας του είναι ευτυχώς καλά.. μία ηλιαχτίδα αισιοδοξίας στην οικογενειακή τραγωδία.

Πηγή: Megatv

Διαβάστε επίσης