Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έχει ιστορία με την Άστον Βίλα ο Ποντένσε

Έχει ιστορία με την Άστον Βίλα ο Ποντένσε
Τρίτη, 30 Απριλίου 2024 - 10:47

Σταθερή αξία είναι ο Ντανιέλ Ποντένσε για τον Ολυμπιακό του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και αυτό αποδείχτηκε και στον αγώνα με αντίπαλο την Λαμία, όπου ο εξτρέμ του θρύλου έκανε… πάρτι, δίνοντας ασίστ για το 1-0 του Τσικίνιο, αλλά και πετυχαίνοντας ένα πολύ ωραίο τέρμα για το 3-0.

Ο Ποντένσε είναι στα… καλύτερα του και πλέον ο Βάσκος προπονητής περιμένει από τον βραχύσωμο άσο, να αφήσει το στίγμα του και στους αγώνες με αντίπαλο την Άστον Βίλα! Μια ομάδα την οποία και γνωρίζει πάρα πολύ καλά, έχοντας παίξει απέναντι της τέσσερις φορές στην Πρέμιερ Λιγκ, ως ποδοσφαιριστής της Γουλβς, στην οποία και ανήκει ακόμα! Ποιος είναι ο απολογισμός του; Δύο νίκες (2-3 και 2-1), μια ισοπαλία (1-1), αλλά και μια ήττα με 0-1, στην μοναδική του παρουσία για 90 λεπτά στην ενδεκάδα! Μάλιστα στο τελευταίο τους «αντάμωμα» τη σεζόν 2022-23, ο «κοντός» σκόραρε στο 1-1 με τους «χωριάτες», ενώ έχει και μια ασίστ στο νικηφόρο 2-3.

Ο Μεντιλίμπαρ είπε για τον Ποντένσε: «Πρέπει να τα πηγαίνουμε καλά μαζί του (γέλια). Παρόλο που βρίσκεται σε καλή κατάσταση πιστεύουμε ότι μπορεί να δώσει ακόμη περισσότερα, υπάρχουν στιγμές που σταματάει και δεν το θέλουμε αυτό, δουλεύουμε επάνω σε αυτό γιατί ξέρουμε ότι μπορεί να μας δώσει ακόμη περισσότερα»

Διαβάστε επίσης