Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ηλεία: Κινδύνευσαν σπίτια-Σε έλεγχο τέθηκε η φωτιά (video)

Ηλεία: Κινδύνευσαν σπίτια-Σε έλεγχο τέθηκε η φωτιά (video)
Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2022 - 16:53

Κέρδισαν τελικά τη μάχη οι πυροσβέστες στη μεγάλη φωτιά στην Ηλεία, ύστερα από πολύωρη μάχη με τις φλόγες. Η κινητοποίηση ήταν άμεση στο χωριό Κορυφή, με τους κατοίκους να απομακρύνονται προληπτικά.

Το αεροπλάνο πραγματοποιεί ρίψη νερού στην Ηλεία αργά το βράδυ. Η ορατότητα είναι περιορισμένη. Οι καπνοί από την αναζωπύρωση της πυρκαγιάς έχουν σκεπάσει τον ουρανό.

Νύχτα αγωνίας στην Ηλεία, καθώς ο αέρας δυναμώνει κι όλες οι μεγάλες δυνάμεις παραμείνουν στο σημείο μετά τη μεγάλη αναζωπύρωση που δημιουργήθηκε το απόγευμα.

Το χωριό Κορυφή εκκενώθηκε προληπτικά, ενώ την ίδια ώρα κάτοικοι της περιοχής καταγγέλλουν πως το συγκεκριμένο σημείο έχει μπει ξανά στο παρελθόν στο στόχαστρο εμπρηστών.

Από την 1η Μαϊου έχουν σημειωθεί 2,190 πυρκαγιές, ενώ μόνο την τελευταία εβδομάδα 378 μικρές ή μεγάλες εστίες φωτιάς αντιμετωπίστηκαν από τις πυροσβεστικές δυνάμεις.

Πηγή: megatv.com

Διαβάστε επίσης

4 νησιά που θα σε εκπλήξουν

4 νησιά που θα σε εκπλήξουν

Μερικές φορές, τα νησιά που δεν έχουν το όνομα έχουν την χάρη. Απόδειξη αυτοί οι τέσσερις προορισμοί, που θα σου αρέσουν περισσότερο απ' όσο περίμενες.