Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και βροχοθύελλες

Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και βροχοθύελλες
Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2022 - 21:29

Με καταιγίδες, βροχές και μέχρι βροχοθύελλες αλλάζει ο καιρός την Παρασκευή αλλά και τις επόμενες μέρες, μεταβάλλοντας τελείως το καλοκαιρινό σκηνικό του καιρού. Με βροχές ή και οι καταιγίδες κατά τόπους και κατά διαστήματα θα διαμορφωθεί το σκηνικό του καιρού τις επόμενες μέρες.

Στο Ιόνιο, την Πελοπόννησο, την Στερεά, τις Σποράδες, την Θεσσαλία, την Ήπειρο μέχρι και την Μακεδονία ο καιρός θα είναι άστατος με μπόρες, βροχές και καταιγίδες.

Στις περιοχές αυτές υπάρχει ο κίνδυνος των πλημμυρικών φαινομένων.

Η Θράκη και το Αιγαίο μόνο φαίνεται να μην επηρεάζονται και να έχουν μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας.

Η θερμοκρασία θα πέσει περίπου κατά πέντε βαθμούς και δεν θα έχει καμία σχέση με αυτές που καταγράφηκαν τις προηγούμενες μέρες.

Στην Αττική περιμένουμε νεφώσεις με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας, με τις βραδινές ώρες κοντά στα μεσάνυχτα οι βροχές να απλώνονται σε όλη την Αττική. Η θερμοκρασία θα ξεκινήσει με 25 βαθμούς και θα φτάσει τους 34 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη προβλέπονται βροχές και πολύ ισχυρές καταιγίδες, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από τους 21 εώς τους 29 βαθμούς κελσίου.

Το Σάββατο το σκηνικού του καιρού παραμένει ίδιο με πτώση της θερμοκρασίας, κατά τόπους θα μειωθεί και δέκα βαθμούς κελσίου.

Την Κυριακή οι βροχοπτώσεις θα είναι λιγότερες.

Πηγή: megatv.com

Διαβάστε επίσης

4 νησιά που θα σε εκπλήξουν

4 νησιά που θα σε εκπλήξουν

Μερικές φορές, τα νησιά που δεν έχουν το όνομα έχουν την χάρη. Απόδειξη αυτοί οι τέσσερις προορισμοί, που θα σου αρέσουν περισσότερο απ' όσο περίμενες.