Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ηλιόλουστος ο καιρός σε όλη τη χώρα την Παρασκευή (video)

Ηλιόλουστος ο καιρός σε όλη τη χώρα την Παρασκευή (video)
Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2023 - 16:45

Υποχωρεί παραπάνω ο υδράργυρος τις επόμενες μέρες.

Αναφορικά με τα καιρικά φαινόμενα, ηλιοφάνεια αναμένεται και στο Ιόνιο και στα ηπειρωτικά και στο Αιγαίο. Λίγες αραιές νεφώσεις αναμένονται στις περιοχές της Θεσσαλίας αλλά και της κεντρικής Μακεδονίας.

Σε όλα τα υπόλοιπα τμήματα θα είναι αίθριος ο καιρός καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και τις βραδινές ώρες.

Η θερμοκρασία υποχωρεί παραπάνω. Στους 33 με 34 βαθμούς στα δυτικά ηπειρωτικά και στα Επτάνησα, στους 30-32 βαθμούς Κελσίου στα βόρεια ηπειρωτικά, στους 34 βαθμούς στις ανατολικές ηπειρωτικές περιοχές.

Στους 31-34 και τοπικά 35 βαθμούς στην νότια Κρήτη, σε ό,τι αφορά στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου.

Βορειοδυτικοί άνεμοι έως και 4 -5 5 μποφόρ οι ριπές στην περιοχή των Επτανήσων, ωστόσο θα υπάρχει ένα βορειοδυτικό ρεύμα στο Αιγαίο με 5-7 μποφόρ.

Στην Αττική, αναμένεται ηλιοφάνεια καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας και τη θερμοκρασία από 25 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Βορειοανατολικοί άνεμοι και στον Σαρωνικό και στον νότιο Ευβοϊκό εντάσεως έως και 5 – 6 μποφόρ.

Στην Θεσσαλονίκη, αναμένονται λίγες αραιές νεφώσεις και μεγάλα διαστήματα με ήλιο, και τη θερμοκρασία από 20 έως και 31 βαθμούς Κελσίου. Άνεμοι βοριάδες στον Θερμαϊκό που θα στραφούν έως και 4 μποφόρ.

Ο καιρός το Σαββατοκύριακο

Το Σάββατο η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μία μικρή άνοδο κατά μία μονάδα, στους 34 με 35 – το πολύ 36 – βαθμούς Κελσίου στα ευπαθή τμήματα της πεδινής χώρας. Στους 32 – 34 βαθμούς στα νότια νησιωτικά τμήματα. Άνεμοι βοριάδες έως και 5 μποφόρ στα Επτάνησα και 5-6 μποφόρ στα Δωδεκάνησα.

Την Κυριακή, η θερμοκρασία θα σημειώσει μία μικρή άνοδο σε σχέση με τις τιμές του Σαββάτου.

Διαβάστε επίσης

Σε «κόκκινο» συναγερμό η 111 πτέρυγα μάχης της ΠΑ στην Αγχίαλo (video)

Σε «κόκκινο» συναγερμό η 111 πτέρυγα μάχης της ΠΑ στην Αγχίαλo (video)

Εικόνες πολέμου χθες στην Αγχίαλο, όταν οι φλόγες πλησίασαν επικίνδυνα την 111 πτέρυγα μάχης και οι αποθήκες στρατιωτικού υλικού άρχισαν να εκρήγνυνται. Το τεράστιο ωστικό κύμα έσπασε τα τζάμια σε ακτίνα πολλών χιλιομέτρων, ενώ η γη ταρακουνήθηκε.