Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ηλιοφάνεια το Σάββατο σε όλη την χώρα (video)

Ηλιοφάνεια το Σάββατο σε όλη την χώρα (video)
Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2023 - 16:56

Σε όλες τις περιοχές της επικράτειας θα υπάρχει ηλιοφάνεια καθόλη την διάρκεια της ημέρας.

Στα Επτάνησα, σε όλα τα ηπειρωτικά τμήματα της χώρας, σε όλο το Αιγαίο και στην Κρήτη η παρουσία του ήλιου θα είναι συνεχής.

Μοναδική εξαίρεση θα αποτελέσουν κάποιες ορεινές περιοχές της Πελοποννήσου, όπου από το μεσημέρι μέχρι το απόγευμα μπορεί να αναπτυχθούν λίγες τοπικές νεφώσεις.

Στους 34 – 35 βαθμούς θα είναι η θερμοκρασία στα δυτικά ηπειρωτικά και στα Επτάνησα, στους 34 στα βόρεια ηπειρωτικά τμήματα, στους 35 -36 βαθμούς στις ανατολικές ηπειρωτικές περιοχές, στους 31 – 34 βαθμούς στα νησιωτικά τμήματα του Αιγίου και στους 35 βαθμούς Κελσίου στα νότια τμήματα της Κρήτης.

Στην Αττική οι καιρικές συνθήκες θα είναι εξαιρετικές με αίθριο καιρό και την θερμοκρασία στους 23 – 35 βαθμούς Κελσίου, βορειοανατολικοί άνεμοι εντάσεως μέχρι και 6 μποφόρ τοπικά.

Στην Θεσσαλονίκη, αναμένονται παρόμοιες καιρικές συνθήκες με την Αττική, η θερμοκρασία θα κυμανθεί από τους 22 – 33 βαθμούς Κελσίου με νοτιάδες ως και 4 μποφόρ.

Την Κυριακή και την Δευτέρα θα συνεχιστεί η ηλιοφάνεια με λίγη περαιτέρω άνοδο της θερμοκρασίας.

Διαβάστε επίσης

Σε «κόκκινο» συναγερμό η 111 πτέρυγα μάχης της ΠΑ στην Αγχίαλo (video)

Σε «κόκκινο» συναγερμό η 111 πτέρυγα μάχης της ΠΑ στην Αγχίαλo (video)

Εικόνες πολέμου χθες στην Αγχίαλο, όταν οι φλόγες πλησίασαν επικίνδυνα την 111 πτέρυγα μάχης και οι αποθήκες στρατιωτικού υλικού άρχισαν να εκρήγνυνται. Το τεράστιο ωστικό κύμα έσπασε τα τζάμια σε ακτίνα πολλών χιλιομέτρων, ενώ η γη ταρακουνήθηκε.