Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αίθριος ο καιρός την Τετάρτη

Αίθριος ο καιρός την Τετάρτη
Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2023 - 20:36

Την Τετάρτη θα επικρατήσουν καλές καιρικές συνθήκες και όσο πιο νότια τόσο μεγαλύτερα θα είναι τα διαστήματα με ήλιο.

Μόνο στα Δωδεκάνησα, παροδικά, λίγες νεφώσεις θα πυκνώσουν κυρίως το βράδυ και ίσως ψιχαλίσει τοπικά. Στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια προβλέπεται ηλιοφάνεια με αραιή νέφωση.

Στην Ήπειρο πιθανόν να βρέξει λίγο από το απόγευμα και το βράδυ στη βόρεια Ελλάδα αναμένονται ασθενείς τοπικές βροχές, μικρής έκτασης και διάρκειας. Ομίχλες θα δημιουργηθούν στα ηπειρωτικά, νωρίς το πρωί και αργά το βράδυ.

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο και θα πλησιάσει το μεσημέρι τους 22 – 23 στα δυτικά και βόρεια, 25 και τοπικά 26 στα ανατολικά ηπειρωτικά. Οι μέγιστες στο Αιγαίο θα κυμανθούν κοντά στους 22 – 25 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν σε δυτικές διευθύνσεις 3 – 4 μποφόρ. Στο Αιγαίο νοτιοδυτικοί άνεμοι εντάσεως 4 – 6 μποφόρ και στο βόρειο Αιγαίο αργά τη νύχτα θα στραφούν σε βόρειους σε παρόμοιες εντάσεις.

Στην Αττική θα επικρατήσει ηλιοφάνεια και αίθριος καιρός με αραιή νέφωση τις πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 – 26 βαθμούς, με δυτικούς ανέμους στις γύρω θαλάσσιες περιοχές 3 – 5 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε ηλιοφάνεια και παροδικά αυξημένες νεφώσεις από το μεσημέρι και στη συνέχεια. Η θερμοκρασία από 11 – 22 βαθμούς και οι άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς, το βράδυ θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και θα ενισχυθούν σε εντάσεις 4 – 5 μποφόρ.

Πηγή: Μegatv.com

Διαβάστε επίσης

Άστατος ο καιρός τη Δευτέρα (video)

Άστατος ο καιρός τη Δευτέρα (video)

Τη Δευτέρα η μέρα θα ξεκινήσει με άστατο καιρό σχεδόν σε όλη τη χώρα, καθώς η κακοκαιρία θα επεκταθεί στις περισσότερες περιοχές.