Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Υψηλό επίπεδο

Υψηλό επίπεδο
Σάββατο, 21 Μαΐου 2016 - 18:06

Το υψηλό επίπεδο του The Battle ακόμα και στα Pre Games ήταν απαγορευτικό για να δοκιμαστούν πολλοί αθλητές.

Αυτή η ευκαιρία θα δοθεί με το νέο promotion «New Heroes».

Το «New Heroes» θα έχει ως main eventer πάντα ένα μεγάλο όνομα του The Battle και τουλάχιστον άλλες δυο Α' class μάχες. Η υπόλοιπη main card όμως θα απαρτίζεται από τίτλους WKN B' class μέσα από τους οποίους θα αναδειχτούν οι πρωταθλητές του αύριο!

Στα pre games θα δούμε αγώνες C' class με καλαμίδες, πράγμα που δεν υπήρχε στο The Battle, αφού το part1 του The Battle ήταν επιπέδου Β' class και ποτέ δε χρησιμοποιήθηκαν προστατευτικά!

Το πρώτο «New Heroes» έρχεται το Σάββατο 2 Ιουλίου στην όμορφη Κέρκυρα σε συνεργασία με όλες τις σχολές του νησιού (Tsirigakis Team, Alexakis Team, Mouzakitis Team). Στο πρώτο New Heroes θα λάβουν μέρος και σχολές της δυτικής Ελλάδος καθώς και τις Αττικής.

Ο εκπρόσωπος της παγκόσμιας ομοσπονδίας WKN θα είναι παρών, όπως παρών θα είναι και ο ίδιος ο πρόεδρος Stephane Cabrera για να αξιολογήσει από κοντά τη νέα γενιά των Ελλήνων πρωταθλητών.

Διαβάστε επίσης

Έρχεται ο Manu Bennett

Έρχεται ο Manu Bennett

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στις 30 Ιουλίου, ο διάσημος ηθοποιός Manu Bennett, καλεσμένος της γνωστής διοργανώτριας Γωγώς Μπιτάκου, του μακροβιότερου μαχητικού event στη χώρα μας NoLimits!