Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Να είναι πανέτοιμοι για το πρώτο παιχνίδι

Να είναι πανέτοιμοι για το πρώτο παιχνίδι
Δευτέρα, 7 Αυγούστου 2017 - 20:30

Με αμείωτη ένταση, συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού, η οποία διεξάγεται στην έδρα της ομάδας, που θα είναι το κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη. Το νεοσύστατο τμήμα του Θρύλου, έχει ξεκινήσει προπονήσεις εδώ και αρκετές ημέρες, με τις διπλές προπονήσεις να συνεχίζονται προκειμένου η ομάδα να είναι πανέτοιμοι με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών της.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού-Ομίλου Ξυνή, Γιώργος Ζαραβίνας, είχε μιλήσει πριν από μερικές ημέρες στο «ΓΑΥΡΟ» και είχε αναφερθεί στην προετοιμασία της ομάδας.

«Εχουμε ξεκινήσει από τις 25 Ιουλίου, και το πρόγραμμα είναι με διπλές προπονήσεις, είτε στίβου, είτε γήπεδο, είτε βάρη και αυτό θα διαρκέσει μέχρι και τις 15 Αυγούστου, όπου η ομάδα θα ξεκουραστεί δύο μέρες. Το πρώτο ουσιαστικά φιλικό τεστ το οποίο θα είναι με την ομάδα του Δούκα, στις 12 Αυγούστου, το οποίο θα έχει πιο πολύ τη μορφή του εσωτερικού διπλού, και στις 19 του ίδιου μήνα θα είναι το πρώτο επίσημο φιλικό, το οποίο λογικά θα διεξαχθεί εδώ στο Ρέντη, και πάλι με την ομάδα του Δούκα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

(Το κείμενο δημοσιεύτηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 07/08/2017)

Διαβάστε επίσης

«Στόχος οι τίτλοι και η κορυφή»

«Στόχος οι τίτλοι και η κορυφή»

Ο προπονητής της ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας, στην πρώτη του μεγάλη συνέντευξη, μιλάει στον «ΓΑΥΡΟ¨» και αναφέρεται στους στόχους που έχει ο Θρύλος με την επανίδρυση του τμήματος