Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με στόχο το θετικό αποτέλεσμα

Με στόχο το θετικό αποτέλεσμα
Παρασκευή, 1 Σεπτεμβρίου 2017 - 13:33

Στην Τσεχία βρίσκεται η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π – Ομίλου Ξυνή, η οποία απόψε το βράδυ στις 21:00 θα αντιμετωπίσει την Τάλεντ Πλζεν, στο πρώτο τα δυο παιχνίδια για το EHF Cup.

Ο δεύτερος αγώνας είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή στις 18:00 και θα διεξαχθεί και πάλι στην Τσεχία. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι πανέτοιμοι για την αποψινή μεγάλη μάχη και θα τα δώσουν όλα για να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα ενόψει του δεύτερου παιχνιδιού.

Την «ερυθρόλευκη» αποστολή αποτελούν οι: Τσακνής, Κωστακίδης, Τζήρας, Καραμπουρνιώτης, Μισαηλίδης, Στούμπης, Κάνδυλας, Σανίκης, Αλβανός, Παπαδιονυσίου, Φάμπατς, Λιάπης, Τσιλιμπάρης, Χάλαρης. Εκτός έμειναν οι Παπαδόπουλος, Λεωνίδας, Λιόλιος, Ασβεστάς.

Διαβάστε επίσης

«Ευχαριστημένος από την προσπάθεια»

«Ευχαριστημένος από την προσπάθεια»

Ο τεχνικός της ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας, μίλησε για την αναμέτρηση με την Τάλεντ Πλζεν, ενώ έκανε παράπονα για τη διαιτησία

Ετοιμος ο Θρύλος

Η ανδρική ομάδα χάντμπολ του «Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.»-Ομίλου Ξυνή ολοκλήρωσε την προετοιμασία της στην Τσεχία για το πρώτο ματς, που θα γίνει το βράδυ της Παρασκευής με την Τάλεντ Πλζεν για το EHF Cup.

Ολοκληρώθηκε η πρώτη προπόνηση στην Τσεχία

Ολοκληρώθηκε η πρώτη προπόνηση στην Τσεχία

Οι παίκτες της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του «Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.»-Ομίλου Ξυνή πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση στο Πλζεν ενόψει των ευρωπαϊκών αγώνων με την τοπική ομάδα για το EHF Cup.