Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ευχαριστημένος από την προσπάθεια»

«Ευχαριστημένος από την προσπάθεια»
Παρασκευή, 1 Σεπτεμβρίου 2017 - 23:59

Την ικανοποίησή του για το πάθος που έδειξε η ομάδα του στην αποψινή ισοπαλία (21-21) με την Τάλεντ Πλζεν στην Τσεχία εξέφρασε με δηλώσεις του ο τεχνικός του τμήματος χάντμπολ του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας.

«Ήταν το πρώτο ιστορικό ματς του Ολυμπιακού και αυτό ίσως μας δημιούργησε και κάποιο άγχος στο πρώτο ημίχρονο. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια είναι μόλις το πρώτο επίσημο ματς της ομάδας. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλύτεροι στην άμυνα, παρόλα αυτά μπορούσαμε να κερδίσουμε, αλλά μας έλειψε το καθαρό μυαλό. Έχει παίξει ρόλο στο ότι ο αντίπαλος ξεκίνησε νωρίτερα την προετοιμασία από εμάς και έχει δώσει περισσότερους αγώνες.

Στο δεύτερο ματς πρέπει να συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο και να χρησιμοποιήσουμε και άλλους παίκτες. Είχαμε αρκετά άστοχα σουτ, αν βελτιώσουμε αυτόν τον τομέα έχουμε πιθανότητες πρόκρισης. Θα πρέπει να περιμένουμε μία διαιτησία που σίγουρα δεν θα μας ευνοήσει, όπως συνέβη και σήμερα, που οι διαιτητές φυσιολογικά σφύριξαν λίγο έδρα. Πάντως και τα δύο παιχνίδια θα είναι πολύ χρήσιμα για εμάς, για την περαιτέρω πορεία μας στη σεζόν».

Από την πλευρά του, ο τερματοφύλακας των «ερυθρολεύκων», Κωνσταντίνος Τσιλιμπάρης ανέφερε: «Η ομάδα έδειξε κάποια στοιχεία θετικά. Φάνηκαν μέσα στο γήπεδο και κάποια πράγματα που θα πρέπει να βελτιώσουμε άμεσα άσχετα από την έκβαση των αναμετρήσεων με την Πλζεν. Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα που είναι το πιο θετικό της βραδιάς γιατί παρότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ καταφέραμε να ισορροπήσουμε το παιχνίδι και να περάσουμε μπροστά. Από ατυχία δεν πήραμε τη νίκη. Πρώτο δείγμα θετικό και προχωράμε. Πιστεύουμε ότι θα μπορούμε να είμαστε το ίδιο ανταγωνιστικοί στο δεύτερο παιχνίδι σε δυο ημέρες. Η άμυνα στάθηκε πάρα πολύ καλά, ήμασταν πολύ μαχητικοί υπερασπιστήκαμε την εστία μας με διάθεση και πάθος, όπως φαίνεται και από το χαμηλό σκορ».

Διαβάστε επίσης

Πανέτοιμος για τον επαναληπτικό ο Θρύλος

Πανέτοιμος για τον επαναληπτικό ο Θρύλος

Η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την ρεβάνς με την Τάλεντ Πλζεν, όπου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 18:00 στην Τσεχία για το EHF Cup.

Ετοιμος ο Θρύλος

Η ανδρική ομάδα χάντμπολ του «Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.»-Ομίλου Ξυνή ολοκλήρωσε την προετοιμασία της στην Τσεχία για το πρώτο ματς, που θα γίνει το βράδυ της Παρασκευής με την Τάλεντ Πλζεν για το EHF Cup.