Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ήρθε η ώρα που περιμέναμε, όλα για το πρωτάθλημα»

«Ήρθε η ώρα που περιμέναμε, όλα για το πρωτάθλημα»
Τρίτη, 22 Μαΐου 2018 - 13:30

Η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού την Τετάρτη (23/05) θα αντιμετωπίσει στις 17:30 στο Ρέντη την ΑΕΚ στον πρώτο τελικό του φετινού πρωταθλήματος.

Ο Γρηγόρης Σανίκης με δηλώσεις του τόνισε ότι όλοι στην ομάδα ανυπομονούν για αυτό το παιχνίδι και υπογράμμισε ότι θα δώσουν τα πάντα για να πάρουν τη νίκη πλησιάζοντας έτσι τον τίτλο του πρωταθλήματος.

Τέλος, κάλεσε τον κόσμο της ομάδας να γεμίσει το Ρέντη και να δώσει ώθηση στους Πειραιώτες να κάνουν το πρώτο βήμα στη σειρά με την ΑΕΚ με στόχο την κατάκτηση του νταμπλ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήρθε η ώρα που περιμέναμε εδώ και ένα μήνα. Η αλήθεια είναι ότι με βάση τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος έχουμε τεθεί εκτός ρυθμού, αλλά παρ’ όλα αυτά θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να φτάσουμε και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Από κει και πέρα είμαστε σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και θα κοιτάξουμε να εκμεταλλευτούμε το πλεονέκτημα της έδρας που έχουμε κόντρα στην ΑΕΚ. Περιμένουμε ο κόσμος να είναι δίπλα μας γιατί θα λειτουργήσει ως όγδοος παίκτης και με την παρουσία του θα μας βοηθήσει να φτάσουμε στο στόχο μας».

Διαβάστε επίσης

Όλοι στο Ρέντη!

Όλοι στο Ρέντη!

Η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού ρίχνεται στη μάχη των τελικών κόντρα στην ΑΕΚ (23/05 στις 17:30) και ο κόσμος του Θρύλου πρέπει και θα βρίσκεται στο πλευρό του.

Κάνει το πρώτο βήμα ο Θρύλος!

Κάνει το πρώτο βήμα ο Θρύλος!

Πανέτοιμη για το 1-0 στη σειρά των τελικών με την ΑΕΚ είναι η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού. Live από το gavros.gr στις 17:30/ΕΡΤ3.

Σε ρυθμούς πρώτου τελικού

Σε ρυθμούς πρώτου τελικού

Συνεχίζεται η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού ενόψει του πρώτου ματς κόντρα στην ΑΕΚ για τους τελικούς της Handball Premier.

Με το μυαλό στην ΑΕΚ

Με το μυαλό στην ΑΕΚ

Στους τελικούς του πρωταθλήματος της Handball Premier έχουν άπαντες στην ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού.