Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Αήττητοι και πρώτοι...»

«Αήττητοι και πρώτοι...»
Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2019 - 08:59
Αρθρογράφος: Γιώργος Ουσταμανωλάκης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού επικράτησε και του Διομήδη Άργους στο Ρέντη με 28-18 και έτσι πηγαίνει με ανεβασμένη ψυχολογία στην αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης μετά το τέλος του ματς μίλησε στο gavros.gr και τόνισε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του έχουν επτά μέρες μπροστά τους ώστε να προετοιμαστούν όσο καλύτερα γίνεται για το προσεχές ντέρμπι.

«Αντιμετωπίσαμε με μεγάλη σοβαρότητα το ματς. Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα όλη την εβδομάδα και καταφέραμε και νικήσαμε σχετικά εύκολα απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο.

Τώρα έχουμε επτά μέρες να προετοιμαστούμε για το δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΚ σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Θα βάλουμε τα δυνατά μας όλη την εβδομάδα για να καταφέρουμε να πάρουμε και εκεί τη νίκη και έτσι θα παραμείνουμε αήττητοι και πρώτοι.

Πάντα σε ματς κόντρα στην ΑΕΚ δεν είναι εύκολο να δοκιμάσεις πράγματα. Είναι ένα ματς ντέρμπι αλλά εμείς θα πάμε για να νικήσουμε και αυτό το ματς. Σίγουρα θα αντιμετωπίσουμε την ομάδα που θα παίξουμε στον τελικό και θα μας κάνει καλό αλλά όπως σε εμάς έτσι και σε αυτούς θα κάνει καλό το ματς».

Διαβάστε επίσης