Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θα κερδίσουμε την ΑΕΚ!» (vid)

«Θα κερδίσουμε την ΑΕΚ!» (vid)
Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2019 - 08:37
Αρθρογράφος: Γιώργος Ουσταμανωλάκης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού πήρε μια ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα της Handball Premier, επικρατώντας με 28-18 του Διομήδη Άργους στο Ρέντη και έτσι, συνέχισε την αήττητη πορεία της! Πλέον, όλοι στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού ασχολούνται με το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ. Ένα ζευγάρι το οποίο σε λίγο καιρό θα διεκδικήσει και το Κύπελλο Ελλάδας στον τελικό της Πάτρας!

Πάνω σε αυτό το πλαίσιο μίλησε ο Πέτρος Κανδύλας στο gavros.gr και τόνισε, ότι οι «ερυθρόλευκοι» πάνε για τη νίκη στο ματς του Σαββάτου (23/2).

«Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι στην αρχή. Όσο περνούσε η ώρα εμείς συνεχίζαμε στην ίδια απόδοση. Έχουμε μεγάλο βάθος στον πάγκο, κάτι το οποίο ο Διομήδης δεν έχει οπότε λογικό και επακόλουθο να έρθει αυτό το τελικό σκορ», ανέφερε αρχικά.

Στην ερώτηση για αν είναι ένας προάγγελος το ματς με την ΑΕΚ σε αυτό που θα δούμε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας τόνισε: «Πιο πολύ στο ψυχολογικό κομμάτι πιστεύω θα δώσει ένα ψυχολογικό αβαντάζ. Από εκεί και πέρα είναι διαφορετικά παιχνίδια. Στο ένα δεν κρίνεται στην ουσία τίποτα, ενώ στο άλλο, σε αυτό που θα διεξαχθεί στην Πάτρα, κρίνεται ένας τίτλος.

Πιστεύω ότι θα είναι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Και η ΑΕΚ και εμείς είμαστε σε καλό αγωνιστικό ρυθμό. Η ΑΕΚ προέρχεται από την πρόκριση στην Ευρώπη, εμείς προερχόμαστε από κάποιες πολύ καλές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα και πιστεύω ότι στο τέλος θα κερδίσουμε εμείς».

Διαβάστε επίσης

Video Referee και στο χάντμπολ!

Video Referee και στο χάντμπολ!

Το αποφάσισε η ΟΧΕ και η πρώτη δοκιμή -πιλοτικά- θα γίνει την Κυριακή (24/2) στο εκτός έδρας ματς του Ολυμπιακού «Ομίλου-Ξυνή» με την ΑΕΚ.

«Αήττητοι και πρώτοι...»

«Αήττητοι και πρώτοι...»

Ο Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης μίλησε στο gavros.gr και αναφέρθηκε τόσο στο ματς με τον Διομήδη όσο και σε αυτό με την ΑΕΚ που έρχεται.