Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Φίλιππος Βέροιας 32-19 (Τελικό)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Φίλιππος Βέροιας 32-19 (Τελικό)
Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2019 - 17:54

Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας με το εμφατικό 23-13 επί της ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός στρέφει την προσοχή του στην άλλη κούπα, αυτή του πρωταθλήματος.

Έτσι, σε παιχνίδι για την 21η και προτελευταία αγωνιστική της Handball Premier, ο Θρύλος του Γιώργου Ζαραβίνα υποδέχεται το Φίλιππο Βέροιας στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» και θέλει να κάνει άλλο ένα βήμα για την πρωτιά και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

Η διακύμανση της αναμέτρησης:

1ο ημίχρονο:

7-5: Ο Ολυμπιακός διατηρεί το προβάδισμα στα μισά του πρώτου ημιχρόνου.

15-10: Προβάδισμα πέντε τερμάτων για τον Ολυμπιακό με την λήξη του πρώτου 30λεπτου.

2ο ημίχρονο:

21-14: Οι «ερυθρόλευκοι» χωρίς να φορτσάρουν συνεχίζουν αν έχουν το προβάδισμα στο ματς, είκοσι λεπτά πριν το τέλος του.

32-19: Μία ακόμα νίκη για τον Ολυμπιακό και πλέον με θετικό αποτέλεσμα την τελευταία αγωνιστική κόντρα στον Άρη στη Νίκαια παίρνει την πρώτη θέση στη βαθμολογία της Handball Premier που δίνει το απόλυτο πλεονέκτημα της έδρας στα play offs.

Διαβάστε επίσης

Συνεχίζει ακάθεκτος!

Συνεχίζει ακάθεκτος!

Ένα βήμα ακόμα για την κατάληψη της πρώτης θέσης από την ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού που επικράτησε με 32-19 του Φίλιππου Βέροιας στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη».

Τελευταία στιγμή του Κόντη

Τελευταία στιγμή του Κόντη

Ο Γιώργος Ζαραβίνας περιμένει την κατάσταση του εξτρέμ του Ολυμπιακού για να δει αν μπορεί να τον υπολογίζει για το ματς με τον Φίλιππο Βέροιας.