Ντουντούκα
Δεν καταλαβαίνουμε από προπαγάνδα εμείς! Θρύλος!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Με τον κόσμο του για το 2-1!

Με τον κόσμο του για το 2-1!
Πέμπτη, 23 Μαΐου 2019 - 16:34

Στο Ρέντη επιστρέφει η σειρά των τελικών του πρωταθλήματος της Handball Premier. Οι πρωταθλητές Ελλάδας αντιμετωπίζουν την ΑΕΚ την Παρασκευή (24/5, 17:30) στο «Μελίνα Μερκούρη» στον τρίτο τελικό. Μοναδικός στόχος των «ερυθρόλευκων» είναι η νίκη ώστε να πάρουν και πάλι κεφάλι στη σειρά και να κάνουν το 2-1.

Το τέταρτο ματς ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ είναι προγραμματισμένο για την Τρίτη (28/5) στην αίθουσα «Κασσιμάτης» του ΟΑΚΑ. Ο προπονητής του Θρύλου, Γιώργος Ζαραβίνας, δεν έχει στη διάθεσή του μόνο τον Παναγιώτη Καραμπουρνιώτη ο οποίος είναι τιμωρημένος.

Έτσι την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι Νίκος Κρητικός, Δημήτρης Τζηράς, Πάτρικ Λέμος, Λουίς Φελίπε Ρέινα,Πέτρος Κανδύλας, Γρηγόρης Σανίκης, Πέταρ Μπούμπαλο, Νικόλας Λιάπης, Κώστας Τσιλιμπάρης, Ιγκόρ Άρσιτς, Ανδρέας Αραπακόπουλος, Αντώνης Χάλαρης, Άγγελος Τσίλης, Αντώνης Κόντης, Tζούρο Μούγιτς.

Να θυμίσουμε ότι στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ, ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου, για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους & Κάρτας Junior.

Διαβάστε επίσης