Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σχεδόν αλάνθαστος ο Θρύλος στη Θεσσαλονίκη!

Σχεδόν αλάνθαστος ο Θρύλος στη Θεσσαλονίκη!
Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2019 - 00:28

Με πειραιώτικη μαγκιά, αλλά και... άνεση, η ομάδα χάντμπολ Ανδρών του Ολυμπιακού «πάτησε» τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη, την Τετάρτη (13/11). Με τον Θρύλο να περνά με 26-22 από το κλειστό της Νεάπολης, για την έβδομη αγωνιστική της Handball Premier και να παραμένει αήττητος στην κορυφή. Με «επτά στα επτά» στο πρωτάθλημα!

Ένα στοιχείο που έκανε τη διαφορά είναι, ότι οι νταμπλούχοι Ελλάδας ήταν σχεδόν αλάνθαστοι. Και αυτό, διότι έκαναν μόλις πέντε λάθη στο ματς! Με τον ΠΑΟΚ να έχει οκτώ περισσότερα, δηλαδή 13.

Μάλιστα, καθοριστικό ρόλο στο «διπλό» έπαιξε η αποτελεσματικότητα του Ολυμπιακού στην επίθεση. Ο Θρύλος σκόραρε 26 τέρματα, σε 44 σουτ που επιχείρησε. Αποτελεσματικότητα 59,1 %, δηλαδή!

Διαβάστε επίσης

«Μία μέρα ακομα»

«Μία μέρα ακομα»

Όλο και πιο κοντά στην μεγάλη αναμέτρηση της ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού κόντρα στη Μέλσουγκεν.

Στην Γερμανία ο Ολυμπιακός!

Στην Γερμανία ο Ολυμπιακός!

Στην πόλη Κάσσελ βρίσκεται από το μεσημέρι της Παρασκευής (15/11) η αποστολή της ομάδας χάντμπολ του Θρύλου, ενόψει του σπουδαίου ματς με τη Μέλσουνγκεν, για το EHF Cup…

Αντίστροφη μέτρηση για Μέλσουνγκεν! (pic)

Αντίστροφη μέτρηση για Μέλσουνγκεν! (pic)

H ομάδα χάντμπολ Ανδρών του Ολυμπιακού θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (16/11) την Μέλσουνγκεν στην Γερμανία για το EHF Cup. Η ανάρτηση του Ερασιτέχνη Θρύλου στα social media…

Και τώρα η Μέλσουγκεν!

Και τώρα η Μέλσουγκεν!

Η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού αφήνει πίσω της τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ και επικεντρώνεται στο πρώτο ματς με τους Γερμανούς για το EHF Cup.