Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στις κούπες, ακολουθούν αφιερώματα. Όταν τις σηκώνει ο Θρύλος και είσαι ο βόθρος, ακολουθεί λάσπη!

Στις κούπες, ακολουθούν αφιερώματα. Όταν τις σηκώνει ο Θρύλος και είσαι ο βόθρος, ακολουθεί λάσπη!
Τρίτη, 24 Μαΐου 2022 - 18:33

Σηκώνει κούπα μία ομάδα. Είτε είναι τεράστια επιτυχία, είτε κάτι νορμάλ, στα φυσιολογικά ΜΜΕ ακολουθούν αφιερώματα. Συνεντεύξεις. Θέματα για τον τροπαιούχο. Ειδικά, μάλιστα, όταν αυτά τα ΜΜΕ έχουν ρίξει στις αρχές πολλά ρούβλια (ώπα, πολλά ευρώ θέλαμε να γράψουμε) για να αυτοδιαφημιστούν ως αντικειμενικοί.

Και κάπου εδώ έρχεται ο βόθρος. Την ώρα που στα νορμάλ Μέσα, μετά από μία κούπα, ακολουθούν όσα προαναφέραμε, σε αυτά τα σκουπίδια, όταν την κούπα την έχει κατακτήσει ο Ολυμπιακός, ακολουθεί χλευασμός, ακολουθεί λάσπη. Σκουπίδια είναι, αυτό ξέρουν.

Παίρνει, για παράδειγμα, ευρωπαϊκό (LEN Trophy) ο Εθνικός (και μαγκιά του, μεγάλη επιτυχία) στο Πόλο Γυναικών, να τα αφιερώματα και να η αποθέωση. Απολύτως λογικό.

Παίρνει ευρωπαϊκό (LEN Euroleague, η κορυφαία διοργάνωση) ο Ολυμπιακός στο Πόλο Γυναικών, το θέμα «θάβεται». Λες και αυτή δεν είναι επιτυχία ελληνικής ομάδας.

Παίρνει Κύπελλο ο Παναθηναϊκός; Τίγκα στα αφιερώματα. Εντάξει, λογικό, «πράσινη» είναι η καρδιά (και ασπρόμαυρη η τσέπη, μην ξεχνιόμαστε).

Παίρνει αντρίκεια το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός στο Χάντμπολ, κόντρα σε όλους και σε όλα, και ξεκινάει ο γνωστός «πόλεμος» της λάσπης.

Αντί επιλόγου: Πώς το είπαμε πιο πάνω; Α, να το! Σκουπίδια είναι, αυτό ξέρουν!

Διαβάστε επίσης