Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η τεράστια μαγκιά του Καρασαββίδη (video)

Η τεράστια μαγκιά του Καρασαββίδη (video)
Τρίτη, 24 Μαΐου 2022 - 21:05

Ένα σωρό θέματα ετοιμάσαμε για το Χάντμπολ για τη μεγάλη επιτυχία του τμήματος να πάρει το φετινό πρωτάθλημα απέναντι σε μία δυνατή ΑΕΚ που είχε τριπλάσιο μπάτζετ. Γράψαμε για την ομάδαρα του Γιώργου Καρασαββίδη, για τον Μιχάλη Κουντούρη που σήκωσε άλλη μία κούπα και τους έκανε πλάκα, για τον φανταστικό κόσμο, για την απονομή και το πώς σηκώνουν κούπες, για το ότι την γλεντάει με κάθε τρόπο, για τον MVP Γιώργο Παπαβασίλη που τους γλέντησε, πήραμε δηλώσεις από την ψυχάρα του Θρύλου, Παναγιώτη Καραμπουρνιώτη, και πόσα άλλα.

Ήρθε η ώρα να γράψουμε και για τον άνθρωπο που το έκανε όλο αυτό πραγματικότητα, έχοντας, φυσικά, την στήριξη της διοίκησης από την πρώτη στιγμή. Άλλωστε, όλο και κάτι θα είδαν/ήξεραν στον Ερασιτέχνη όταν στήριξαν την απόφασή τους να προχωρήσουν στο «χτίσιμο» της ομάδας με τον Γιώργο Καρασαββίδη.

Και ο Γιώργος Καρασαββίδης έκανε κάτι απίθανο, κάτι μοναδικό. Κόντρα σε μία δυνατή ΑΕΚ που είχε τριπλάσιο μπάτζετ, αντιπαρέταξε έναν ψυχωμένο, έναν διαβασμένο, έναν ατσάλινο Θρύλο. Δεν... υπάρχει αυτό που έκανε ο προπονητής του Ολυμπιακού. Και τον έβλεπες κι εκείνον «τρελαμένο» στον πάγκο, το ένιωθε, όχι αστεία. Του έλεγαν ότι η ΑΕΚ είναι... καλύτερη, και τους απαντούσε «θα τους κερδίσουμε». Όχι γιατί έτσι, αλλά γιαρτί το πίστευε! Μάγκας!

Φυσικά, η συγκλονιστική δουλειά που έκανε, δεν επικεντρώνεται μόνο στη μυθική σειρά τελικών που έκανε ο Ολυμπιακός, αλλά σε όλη τη δουλειά του. Από την πρώτη μέρα. Εκείνος και οι συνεργάτες του έριξαν αμέτρητες ώρες δουλειές για να παρουσιάσουν αυτό που είδαμε και στους τελικούς και γούσταρε όλος ο κόσμος. Άλλωστε, τι πραγματικά γουστάρει ο κόσμος να βλέπει; Ομάδα και παίκτες να παίζουν με την ψυχή τους. Με την καρδιά τους. Να τα δίνουν όλα για το έμβλημα. Και αν δεν γνωρίζετε πώς όλα αυτά αποτυπώνονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο, τότε καλό θα είναι να καθίσετε να δείτε, για παράδειγμα, τους φετινούς τελικούς των πλέι οφ της Handball Premier.

Συγκλονιστικός ο Γιώργος Καρασαββίδης. Και οι συνεργάτες του, φυσικά. Έκαναν φοβερή δουλειά και οι παίκτες την «αποτύπωσαν» στο γήπεδο. Και ο ψυχωμένος Ολυμπιακός, τα έβαλε με όλους. Και τους νίκησε. Γιατί είναι ο Ολυμπιακός!

Μπράβο, κόουτς!

Διαβάστε επίσης

Αποκαλύπτουμε την αλήθεια για τα ΙΕΚ Ξυνή και γιατί το χάντμπολ πόνεσε τόσο!

Αποκαλύπτουμε την αλήθεια για τα ΙΕΚ Ξυνή και γιατί το χάντμπολ πόνεσε τόσο!

Ο πόνος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό στο χάντμπολ παρά το μειονέκτημα έδρας και παρά το -4 με το οποίο ξεκίνησαν οι ερυθρόλευκοι τη σεζόν είναι πολύ μεγαλύτερος από όσο μπορεί να αντιληφθεί κανείς.