Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός: Τον πρώτο λόγο για Μουρίνιο!

Ολυμπιακός: Τον πρώτο λόγο για Μουρίνιο!
Κυριακή, 5 Ιουνίου 2022 - 09:17

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο σχεδιασμός του Ολυμπιακού στο τμήμα Χάντμπολ, μετά την ολοκλήρωση της χρονιάς με την κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος. Θυμίζουμε, ο Θρύλος του Γιώργου Καρασαββίδη πήρε τον τίτλο, με μειονέκτημα έδρας, απέναντι στην ΑΕΚ, κερδίζοντας με 3-1 τη σειρά των τελικών. Και από τη στιγμή που έμεινε ο Έλληνας προπονητής στη θέση του, προχωρούν με γοργούς ρυθμούς και οι κινήσεις για την στελέχωση του ρόστερ.

Μάλιστα, ήδη έχουν ξεχωρίσει δύο περιπτώσεις για τη θέση του πίβοτ. Ο ένας είναι ο Αργεντινός, Γκαστόν Αλμπέρτο Μουρίνιο. Και είναι εκείνος που έχει τον πρώτο λόγο για να ενταχθεί στο ρόστερ του πρωταθλητή Ελλάδας. Είναι διεθνής με την Εθνική Αργεντινής και την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Έχει προταθεί και εξετάζεται πολύ ζεστά ο 28χρονος πίβοτ. Και τη δεδομένη χρονική στιγμή, δείχνει να είναι ένα βήμα πιο μπροστά. Ή, αν προτιμάτε, ένα βήμα πιο κοντά στον Ολυμπιακό.

Ο άλλος παίκτης που έχει ξεχωρίσει ο Ολυμπιακός για την ίδια θέση, αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή, είναι λίγο πιο πίσω, είναι ο Μαρκ Κόβατς. Ο Ούγγρος αθλητής έπαιξε στην Έγκερ της πατρίδας του τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και εξετάζεται κι εκείνος. Είναι 25 χρονών και παίζει στη θέση του πίβοτ. Φαίνεται, όμως, ότι θα έχει περισσότερες πιθανότητες να βάλει τα ερυθρόλευκα μόνο αν δεν προχωρήσει του Αργεντινού που προαναφέραμε.

Όπως και να ‘χει, ο Θρύλος συνεχίζει δυναμικά την στελέχωση του ρόστερ του, με στόχο να παρουσιάσει ακόμη πιο ισχυρή ομάδα τη νέα χρονιά. Θυμίζουμε, έχει ήδη κλείσει δύο μεγάλες μεταγραφές, τον Αυστριακό δεξιό εξτρέμ, Ρόμπερτ Βέμπερ και τον Γάλλο ίντερ, Ολιβιέ Νιοκάς!

*Η φωτογραφία είναι από τον επίσημο λογαριασμό του Γκαστόν Αλμπέρτο Μουρίνιο στο Instagram.

Διαβάστε επίσης