Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Βέμπερ είναι τρανή απόδειξη ότι ο Ολυμπιακός θέλει ξανά την κορυφή στο χάντμπολ

Ο Βέμπερ είναι τρανή απόδειξη ότι ο Ολυμπιακός θέλει ξανά την κορυφή στο χάντμπολ
Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2022 - 16:57

Ο Ολυμπιακός δεν αρέσκεται σε παχιά λόγια και φανφάρες. Προτιμά τα έργα. Προτιμά τη μεθοδική δουλειά και την ΟΥΣΙΑ. Είναι… κωμικό, άλλωστε, το να ακούς τους αντιπάλους να μιλάνε για… 47 τίτλους πρώτα στη διετία, μετά στον χρόνο και η αλήθεια να είναι πως… δεν υπάρχουν πουθενά και πως μόνο εσύ σηκώνεις τίτλους, σωρηδόν!

Επιστρέφουμε στο θέμα μας… Ο Ολυμπιακός στο χάντμπολ κατέκτησε πέρυσι την κορυφή, από την ΑΕΚ, δείχνοντας ξεκάθαρα και κρυστάλλινα ότι ήταν η καλύτερη ομάδα. Και αυτή η ομάδα, ενισχύεται. Ο Θρύλος δεν είναι ομάδα-φωτοβολίδα… Έχει μπροστά του τίτλους να κατακτήσει και πάλι. Και θέλει να κρατήσει δική του την κορυφή στο ελληνικό χάντμπολ και τη νέα σεζόν.

Ο Βέμπερ είναι τρανή απόδειξη ότι ο Ολυμπιακός θέλει ξανά την κορυφή στο χάντμπολ, Η μεταγραφή του έμπειρου Αυστριακού άσου, δεξιού εξτρέμ, για την ομάδα του Καρασαββίδη, δείχνει σαφώς τις προθέσεις του Ολυμπιακού και στέλνει ένα μήνυμα: Όποιος θέλει να πάρει από τον Ολυμπιακό τα σκήπτρα στην Ελλάδα, θα πρέπει να προσπαθήσει… πολύ! Μεταγραφή-δήλωση είναι από τον Θρύλο, αυτή του Βέμπερ. Όχι γιατί δηλώνει δεδομένη επιτυχία. Με αυτή δεν έχει συμβόλαιο κανείς. Αλλά γιατί δηλώνει ΠΙΣΤΗ και ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ για να παραμείνει η ομάδα στην κορυφή και να κατακτήσει ακόμη περισσότερους τίτλους. Κάτι που ο Ολυμπιακός προσπαθεί να κάνει με πράξεις!

*** Η φωτογραφία είναι από το προφίλ του Βέμπερ στο Instagram.

Διαβάστε επίσης