Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επίσημα στον Θρύλο ο παικταράς Βέμπερ! (photo)

Επίσημα στον Θρύλο ο παικταράς Βέμπερ! (photo)
Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2022 - 14:36

Τεράστια μεταγραφική κίνηση στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό! Ο Θρύλος ανακοίνωσε τον σπουδαίο Αυστριακό δεξιό εξτρέμ, Ρόμπερτ Βέμπερ, ο οποίος προστίθεται στην ομάδα χάντμπολ Ανδρών και την ανεβάζει επίπεδο! Τρομερή κίνηση του Θρύλου, ενισχύει πάρα πολύ την ομάδα, με ποιότητα και εμπειρία! Το όνομα του Βέμπερ σας το είχαμε γράψει εδώ και καιρό. Και οι διαπραγματεύσεις του Θρύλου με τον έμπειρο Αυστριακό απέφεραν καρπούς και ο παίκτης είναι πλέον μέλος της οικογένειας του Θρύλου!

Δείτε την ανακοίνωση των πρωταθλητών Ελλάδας, για τη μεγάλη μεταγραφή του Βέμπερ, στον Θρύλο:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π./«Όμιλος Ξυνή» ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Ρόμπερτ Βέμπερ. Ο Αυστριακός δεξιός εξτρέμ (ημ. γέννησης 25/11/1985, ύψος 1,79μ.) υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας χάντμπολ Ανδρών του συλλόγου.

Ο Ρόμπερτ Βέμπερ έρχεται στον Πειραιά, με σπουδαία καριέρα στη Γερμανία, όπου μετρά 2.435 γκολ και δύο βραβεία πρώτου σκόρερ στην Bundesliga. Για 10 χρόνια (2009-19), αγωνίστηκε στο Μαγδεμβούργο, ενώ την τελευταία τριετία, ήταν στην επίσης γερμανική HSG Nordhorn-Lingen. Πρόκειται για αναπόσπαστο μέλος της Εθνικής ομάδας της Αυστρίας, με την οποία μετρά 182 συμμετοχές και 799 τέρματα.

Προηγούμενες ομάδες:

2004-08 Alpla HC Hard (Αυστρία)

2008-09 HBW Balingen-Weilstetten (Γερμανία)

2009-19 Μαγδεμβούργο (Γερμανία)

2019-22 HSG Nordhorn-Lingen (Γερμανία)

Διαβάστε επίσης