Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με την Σλοβένικη Κρκα στoυς «8» ο Θρύλος!

Με την Σλοβένικη Κρκα στoυς «8» ο Θρύλος!
Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2024 - 12:56

Μετά την πρόκριση στους «8» της Ευρώπης, απέναντι στην Μπρίξεν ο Ολυμπιακός προχωράει προς την επόμενη φάση και βλέπει ακόμη πιο ψηλά! Και το πρωί της Τρίτης είχε… κλήρωση!

Τον αντίπαλο της στη φάση των «8» του EHF European Cup έμαθε την Τρίτη (20/2) η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού. Οι πρωταθλητές Ελλάδας κληρώθηκαν με την Κρκα από την Σλοβενία, με στόχο την πρόκριση στους «4» του θεσμού.

Το πρώτο ματς θα διεξαχθεί στο κλειστό της Ηλιούπολης. Έτσι, η ρεβάνς θα είναι μια εβδομάδα μετά, εκτός έδρας. Αξίζει να σημειωθεί πώς οι ημερομηνίες των αγώνων για την 8άδα του EHF European Cup είναι στις 23-24 Μαρτίου και 30-31 Μαρτίου, αντίστοιχα.

Επίσης, αν ξεπεράσει το «εμπόδιο» της Κρκα, ο Θρύλος θα αντιμετωπίσει το νικητή από το ζευγάρι Φερεντσβάρος (Ουγγαρία) – Τετράν Πρεσόφ (Σλοβακία). Ωστόσο, στα ημιτελικά υπάρχει μια διαφορά. Δηλαδή το πρώτο ματς θα είναι εκτός έδρας, ενώ η ρεβάνς στο κλειστό της Ηλιούπολης. Για την ακρίβεια, οι ημερομηνίες των αναμετρήσεων είναι 20-21 και 27-28 Απριλίου, αντίστοιχα.

Διαβάστε επίσης