Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συγκλονισμένος και ο ελληνικός αθλητικός Τύπος…

Συγκλονισμένος και ο ελληνικός αθλητικός Τύπος…
Τετάρτη, 4 Δεκεμβρίου 2019 - 12:32

Είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, εφόσον φυσικά αποδειχθεί, μετά την έρευνα, την οποία αναμένεται να κάνουν, οι αρμόδιες αρχές. Το ζήτημα ΠΑΟΚ-Ξάνθης-Ιβάν Σαββίδη, το οποίο αποκάλυψε το One Channel, ήρθε να ταράξει τα νερά στο ποδόσφαιρό μας και, όπως είναι λογικό, από την πλευρά των εμπλεκομένων, έγινε μία προσπάθεια… να χαμηλώσει, η ένταση γύρω από αυτό. Παρόλα αυτά, ο ελληνικός αθλητικός Τύπος ασχολήθηκε και ασχολείται εκτενώς, με το θέμα, αφού η αποκάλυψη αυτού έφερε και φέρνει αλυσιδωτές αντιδράσεις, στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Δείτε πως κάλυψαν, ή δεν κάλυψαν, τα πρωτοσέλιδα, των αθλητικών εφημερίδων, το ζήτημα, το οποίο έφτασε να χαρακτηρίζεται μέχρι και «ΞΑΝΘΗGATE»! Και βγάλτε τα συμπεράσματά σας…

Διαβάστε επίσης

«Μην παραχαράσσετε την… κωλοτούμπα»

«Μην παραχαράσσετε την… κωλοτούμπα»

Ένα πρόσωπο! Ένας δημοσιογράφος. Αδέκαστος με σταθερές απόψεις. Τώρα: Ο Βασιλακόπουλος δεν είχε πρόβλημα ο Γιαννάκης να είναι και στην Εθνική και στον Ολυμπιακό. Τότε; Έχει δίκιο ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, όταν λέει ότι θέλει να κρατήσει την Εθνική μακριά από τις οπαδικές αντιπαραθέσεις.