Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κλείνουν «πράσινους» λογαριασμούς στοχοποίησης στα social media! (pics)

Κλείνουν «πράσινους» λογαριασμούς στοχοποίησης στα social media! (pics)
Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2019 - 18:15

Η NOVA, ως ήθελε και έπρεπε για να προφυλάξει τον εργαζόμενό της και να προασπίσει την σωματική ακεραιότητα του, αλλά και τα δικαιώματά της έχει απευθυνθεί στην Αστυνομία και τις αρμόδιες Αρχές για την στοχοποίηση που δέχεται και δεύτερος δημοσιογράφος της, τις τελευταίες ημέρες, αλλά και σε όλους τους αρμόδιους φορείς προεξέχοντος του Υφυπουργού Λευτέρη Αυγενάκη.

Οι Αστυνομικές αρχές, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, αλλά και ο αρμόδιος Εισαγγελέας, την Δευτέρα (16/12) θα ανοίξουν φάκελο και θα ξεκινήσουν έρευνα επί του θέματος λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα και κάνοντας φυσικά όλες τις απαιτούμενες ενέργειες σε συνεργασία και με τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, καθώς ο δημοσιογράφος της NOVA έχει δεχθεί στοχοποίηση από Μέσα που ανήκουν στον Όμιλο DPG Media, ιδιοκτησίας Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός άλλωστε, επίσης ιδιοκτησίας Δ. Γιαννακόπουλου ήταν η πρώτη που με επίσημη ανακοίνωσή της «φωτογράφισε» τον δημοσιογράφο, για να τον καταδείξουν στη συνέχεια τα Μέσα του.

Μέσα σε όλον αυτόν τον κυκεώνα εξελίξεων και με τις Ελληνικές Αρχές να αναλαμβάνουν δράση-είναι απορροίας άξιο πάντως πως ο Εισαγγελέας δεν έχει επέμβει αυτεπάγγελτα- φαίνεται πως κάποιοι έχουν θορυβηθεί και έσπευσαν να κλείσουν τους λογαριασμούς τους στα social media μέσα από τους οποίους στοχοποιούσαν και είχαν αναφερθεί στον συγκεκριμένο δημοσιογράφο (φυσικά όχι μόνο σε αυτόν).

Πρώτος απ' όλους, «κατέβηκε» λογαριασμός που φαίνεται, όπως λένε, να συνδέεται έμμεσα ή άμεσα με τον Παναθηναϊκό, τον όμιλο media και τον ίδιο τον Γιαννακόπουλο. Ο ίδιος τον είχε «διαφημίσει» και «συστήσει» μέσω του social κοινωνικής δικτύωσης που χρησιμοποιεί ενώ «έπαιξε» και σε Μέσα του Ομίλου του.

Κάποιες φορές μάλιστα υπήρχαν και «συζητήσεις» από τους δύο λογαριασμούς.

Το Sportime είχε αναφερθεί εκτενώς στο ποιος είναι ο διαχειριστής του συγκεκριμένου λογαριασμού. Έτσι έλεγαν οι «πηγές» τους, όπως υποστηρίζουν και αν δεν κάνουμε λάθος δεν έχει διαψευστεί από κανέναν εμπλεκόμενο. Κάθε απάντηση πάντως είναι δεκτή.

Είναι δεν είναι πίσω από αυτόν τον λογαριασμό, ο πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Εφημερίδας «Πράσινη», όπως λένε και φυσικά σύμβουλος του Βασιλακόπουλου όπως διαδίδεται στα δημοσιογραφικά γραφεία, η ουσία είναι ότι φαίνεται πως έχουν θορυβηθεί για την στοχοποίηση του δημοσιογράφου της NOVA και έσπευσαν, με το που έγινε γνωστή η είδηση ότι με το θέμα θα ασχοληθεί ο Εισαγγελέας, να κλείσουν λογαριασμούς και να διαγράψουν αναρτήσεις. Ενοχή πάντως δεν δείχνει όλο αυτό; Δεν ξέρουν όμως, πως η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος τα βρίσκει;

Διαβάστε επίσης

Μήπως η ΕΡΤ είναι σε άλλο γήπεδο;

Μήπως η ΕΡΤ είναι σε άλλο γήπεδο;

Από την μετάδοση του ματς με τον Παναθηναϊκό ακούστηκε ότι η ατμόσφαιρα είναι εξαιρετική και συγκρίνεται με αυτή στα ματς του… Ρέντη.

Το «σανό», το τρώνε κιόλας, στο sdna (pics)

Το «σανό», το τρώνε κιόλας, στο sdna (pics)

Για να «πείσουν» το κοπάδι, είπαν να γράψουν πως οι οπαδοί του Ολυμπιακού «κράζουν» τον Κεμζούρα μόνο που ο/η με iq υπό του μηδενός, έβαλε… tweet οπαδού του ΠΑΟ! Για τόσο σαΐνι μιλάμε. Να τον στείλετε σε διατηρητέο… Τέτοιο «τούβλο» μην πάει χαμένο.