Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Είδαμε και κρίναμε. Χωρίς παρωπίδες…

Είδαμε και κρίναμε. Χωρίς παρωπίδες…
Σάββατο, 5 Σεπτεμβρίου 2020 - 13:19

Όσο και να προσπαθούν οι προπαγανδιστές, φερέφωνα της «εξυγίανσης» και της ΕΠΟ που διέλυσε και συνεχίζει να… διαλύει συστηματικά το ελληνικό ποδόσφαιρο, να μας πείσουν για τα… ανάποδα, έχουμε μάτια και βλέπουμε. Μόνοι μας. Βλέπουμε. Είδαμε. Και κρίναμε. Και ως δημοσιογράφοι και ως φίλαθλοι, αλλά και ως οπαδοί του Ολυμπιακού, που σε αντίθεση με τους… αντικειμενικούς-αντιΟλυμπιακούς-αντιΜαρινακικούς του «μηχανισμού», δεν το κρύψαμε ποτέ ότι είμαστε. Μιλάμε και γράφουμε πάντα ανοικτά και με γνώμονα την ομάδα που στηρίζουμε, αλλά και την αλήθεια. Και κανείς δεν θα μας πει το αντίθετο.

Ειδικά οι προπαγανδιστές του χειρίστου είδους. Εκείνοι οι οποίοι δεν είναι ικανοί να ακολουθήσουν την ίδια τους τη συμβουλή, όταν πρόκειται για τον μισητό τους Ολυμπιακό και τον, επίσης μισητό τους Μαρινάκη. Η διαφορά μας είναι ότι εμάς δεν μας… κακοφαίνεται να τους έχουμε απέναντι και να τα γράφουν όπως τα υπαγορεύουν τα αφεντικά τους, για να «χτυπούν» τον Ολυμπιακό και τον Μαρινάκη. Τους ξέρουμε.

Γιατί ΜΙΑ φορά καλοπροαίρετη κριτική δεν άσκησαν, ούτε στην ομάδα που αγαπάμε, ούτε στον ηγέτη της. Αντιθέτως, από… γεννησιμιού τους (ως «μηχανισμός» προπαγάνδας) πήγαν αγκαζέ με το μίσος και την έχθρα.

Ας μείνουν εκεί και ας φυλάξουν τις… δήθεν συμβουλές τους, για τους λίγους που τους παίρνουν, ακόμη, στα σοβαρά. Η αντικειμενικότητά τους είναι ίδια με των αφεντικών τους… Και ως τέτοια την αντιμετωπίζουν και οι φίλαθλοι, σε αυτή τη χώρα. Αυτό είναι που τους πονάει… Το ότι δεν πείθουν, πλέον, παρά ελάχιστους…

Διαβάστε επίσης

Με την ουρά στα… σκέλια

Με την ουρά στα… σκέλια

Η επιστροφή του ΠΑΟΚ στη Nova είναι η μεγαλύτερη, όσο και σιωπηρή, παραδοχή αποτυχίας του πρότζεκτ paok tv.