Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ποια νοοτροπία; Του «θέλω το καλύτερο για την ομάδα»;

Ποια νοοτροπία; Του «θέλω το καλύτερο για την ομάδα»;
Τρίτη, 8 Σεπτεμβρίου 2020 - 13:34

Τα έχουν βάλει με τον Σιόβα, εδώ και δύο ημέρες. Επειδή είπε ότι με τον Μανωλά, ο Σβάρνας θα μπορούσε να είναι ακόμη καλύτερος, σε σχέση με τον… ίδιο τον Σιόβα. Κοίταξε, δηλαδή, ο Σιόβας, τι θα ήταν καλύτερο, για την ομάδα και για τον συμπαίκτη του, τον Σβάρνα. Αλλά, ξαναλέμε, πρώτα για την ομάδα.

Και για αυτή του τη δήλωση, τον περνούν… πριονοκορδέλα, τα «εξυγιαντικά» ΜΜΕ. Και όχι γιατί… πραγματικά θεωρούν ότι το είπε για να κάνει υποδείξεις, αλλά γιατί… έτσι βολεύει να περάσουν αυτό που θέλουν, εις βάρος του Ολυμπιακού!

Διαβάζουμε, λοιπόν, εδώ και δύο ημέρες, πως η νοοτροπία του ΟΣΦΠ, με την οποία, προφανώς είναι… μπολιασμένος ο Σιόβας, είχε… ριζώσει στην εθνική Ελλάδας. Και με αφορμή αυτές τις… εφευρέσεις, βάλλουν κατά του σκόρερ προχθές (!!!) σέντερ μπακ, αλλά και φυσικά… του Ολυμπιακού.

Ας μην «τσιμπάει» κανένας. Μόνο ένα 10% (και ίσως λέμε και πολλά) τους ενδιαφέρει για την… ευημερία της Εθνικής. Αντιθέτως, ενδιαφέρονται να… γίνεται η δουλειά και να βάλλεται ο Ολυμπιακός. Όσο εξυπηρετούνται αυτές οι δύο ταυτισμένες έννοιες, δηλαδή η «εξυγίανση» και ο «πόλεμος στον Ολυμπιακό», τότε θα γράφουν… εις τον αιώνα τον άπαντα. Για να καταλαβαίνουμε και τι «παίζεται»…

Διαβάστε επίσης

Με την ουρά στα… σκέλια

Με την ουρά στα… σκέλια

Η επιστροφή του ΠΑΟΚ στη Nova είναι η μεγαλύτερη, όσο και σιωπηρή, παραδοχή αποτυχίας του πρότζεκτ paok tv.