Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ένα κουτάκι για τον Γιαν Εμβιλά

Ένα κουτάκι για τον Γιαν Εμβιλά
Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2020 - 10:46

Είναι να μην είσαι ταγμένος με την «εξυγίανση». Είναι να μην έχεις αποφασίσει ότι το να δίνεις σημασία σε οτιδήποτε άλλο, πέρα από αυτά που κάνει ο Ολυμπιακός, είναι ο σωστός δρόμος. Αν το αποφασίσεις αυτό, έχεις και την κατάλληλη εφημερίδα. Ειδικά για σένα. Την εφημερίδα, η οποία βρίσκει τον τρόπο να παραμερίζει κάθε τι σπουδαίο, το οποίο κάνει ο Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, για να προβάλλει… κάθε τι άλλο.

Την εφημερίδα, η οποία σήμερα, Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου, ημέρα κατά την οποία ο Ολυμπιακός φέρνει στην Ελλάδα τον Γιαν Εμβιλά, τη δεύτερη τεράστια μεταγραφή του, κατά το εφετινό καλοκαίρι, αποφάσισε να αφιερώσει σε αυτή την υπόθεση… ένα κουτάκι. Ένα κουτάκι, για τον Γιαν Εμβιλά. Για τον Γάλλο παικταρά, ο οποίος έρχεται στην Ελλάδα, για να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της Super League. Για τον ποδοσφαιριστή, για τον οποίο τοποθετήθηκε και ο τεράστιος Βαλμπουενά, ο οποίος κοσμεί ήδη, τα ελληνικά γήπεδα, με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Τι ήταν αυτό που νίκησε τον Γιαν Εμβιλά, στη «μάχη» της ενημέρωσης; Ο Λιβάι Γκαρσία. Και ο Χουάνκαρ. Εντάξει. Το παίρνουμε πίσω. Είχαν σημαντικότερα πράγματα να αναδείξουν…

Διαβάστε επίσης

Πέμπτη είδηση. Πάλι καλά…

Πέμπτη είδηση. Πάλι καλά…

Η επισημοποίηση της μεταγραφής του καλοκαιριού, από τον Ολυμπιακό, πάει… μέχρι πέμπτη θέση, για την προπαγάνδα.

Με την ουρά στα… σκέλια

Με την ουρά στα… σκέλια

Η επιστροφή του ΠΑΟΚ στη Nova είναι η μεγαλύτερη, όσο και σιωπηρή, παραδοχή αποτυχίας του πρότζεκτ paok tv.