Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ναι, αλλά τους… την είπαμε!»

«Ναι, αλλά τους… την είπαμε!»
Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020 - 12:45

Οι άνθρωποι είναι ΠΡΩΤΑ από όλα αντι-Ολυμπιακοί. και μετά... ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Βόλος, Ξάνθη... Δεν μας νοιάζει τι λένε, αντιστοίχως, για τον ΠΑΟΚ. Μας νοιάζει τι λένε, μόνο, για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Βγαίνει λοιπόν ο ένας εκ των αρχι-προπαγανδιστών της ΑΕΚ στο site της… παραμύθας και.. πανηγυρίζει. Γιατί; Επειδή νίκησε η αγαπημένη του ομάδα, στη Ιωάννινα. Όχι, δα. Αλλά επειδή… φαντάστηκε προβληματισμό, στον Ολυμπιακό, λόγω της νίκης. Αντίδραση… μικρού παιδιού, θα έλεγε κανείς. Δεν είναι και πολύ λογικό να χαίρεται επειδή… στενοχωριούνται οι αντίπαλοί του, αντί να χαρεί την ίδια τη νίκη της ομάδας του. Έστω και έτσι που ήρθε, αυτή.

Τι άλλο πρέπει να κάνουν, οι άνθρωποι αυτή, για να πείσουν και τους ελάχιστους δύσπιστους που έχουν απομείνει, ότι είναι σε… αποστολή, εναντίον του Ολυμπιακού; Κερδίζει η ομάδα τους στα Γιάννενα και σου λένε, «γουστάρω να σκέφτομαι ότι ο Ολυμπιακός… στενοχωρήθηκε». Ο ίδιος Ολυμπιακός, ο οποίος ΟΠΟΥ βρήκε την ΑΕΚ εσχάτως, πέρασε από πάνω της… Κανονικά.

Δεν έχει σχέση κι αυτό. Δεν έχει σχέση που δεν θα μπορούσε ποτέ αυτός ο Ολυμπιακός να… στενοχωρηθεί, να αγχωθεί, να προβληματιστεί, για νίκη της ΑΕΚ και… «σπρώξιμό» της, από τη σφυρίχτρα, για να σταθεί όρθια, στα δύσκολα. Ηρεμία χρειαζόταν, η ομάδα του «επενδυτή», ηρεμία βρήκε… Έχει μεγάλη σχέση, όμως, το ότι προτιμούν, οι προπαγανδιστές, να… φαντάζονται προβληματισμό του Ολυμπιακού και να… χαίρονται. Από το να χαίρονται για τη νίκη της ίδιας της ομάδας τους… Πόσο πιο αντι-Ολυμπιακοί να γίνουν, πια;

Διαβάστε επίσης