Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Από φανέλα Πόρτο, σε φανέλες… Απόλλωνα και Σίτι

Από φανέλα Πόρτο, σε φανέλες… Απόλλωνα και Σίτι
Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020 - 11:44

Πανηγυρίζουν, ατύπως, στην προπαγάνδα, για το ότι ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο, πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ και ο Σέρτζιο Ολιβέιρα, συνέτειναν ώστε η Πόρτο να πάρει το ματς με τον Ολυμπιακό, υποχρεώνοντας τη «μισητή ομάδα του Μαρινάκη» σε ήττα, στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αφού δεν μπορούν μόνοι τους, πάνε στους άλλους. Φτιάχνουν και ένα «ο πρώην του ΠΑΟΚ…» και κρατάνε το θέμα στην επιφάνεια, για να έχουν να γράφουν, για την ήττα του Ολυμπιακού.

Με φανέλα Πόρτο τα γράφουν, τόσες μέρες τώρα; Να μην ξεχαστούν και την αφήσουν. Να τη βγάλουν. Τώρα φτάνει η ώρα για τις φανέλες Απόλλωνα. Και στη συνέχεια Σίτι. Τόσο μικροί. Τόσο εμπαθείς. Αποθεώνουν κάθε τι βρίσκεται απέναντι από τον Ολυμπιακό, μόνο και μόνο για να ενισχύσουν την προπαγάνδα τους. Ντύνονται στα χρώματά του και… πανηγυρίζουν, με κάθε «στραβό» που συμβαίνει στον «δυνάστη» τους. Δεν πειράζει, έτσι γουστάρουμε. Να κοντράρουμε και τις ξένες ομάδες που υποστηρίζετε, κατά περίσταση.

Διαβάστε επίσης

«Ναι, αλλά τους… την είπαμε!»

«Ναι, αλλά τους… την είπαμε!»

Προπαγάνδα σε ρόλο… μικρού παιδιού, αφού… χάρηκε περισσότερο γιατί… φαντάστηκε προβληματισμό στον Ολυμπιακό, για τη νίκη της ΑΕΚ. Παρά για τη νίκη καθαυτή.