Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σε ΤΡΟΜΕΡΗ πίεση ο Λαλάκης, τον βρίζουν «πράσινοι» και «ασπρόμαυροι»!

Σε ΤΡΟΜΕΡΗ πίεση ο Λαλάκης, τον βρίζουν «πράσινοι» και «ασπρόμαυροι»!
Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022 - 13:29

Δεν ξανάγινε! Από την ανοιχτή συζήτηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και τις ύβρεις της «πράσινης» πλευράς οπαδών, σειρά έχουν πάρει οι Παοκτζήδες, οι οποίοι περνούν πριονοκορδέλα, βόθρο και Λαλάκη! Δεν έχει προηγούμενο, για τον βόθρο, ο οποίος θεωρούσε εαυτόν… μεσσία της δημοσιογραφίας, της αντικειμενικότητας και της αμεροληψίας (χαχαχαχα!), το μένος το οποίο αντιμετωπίζει, από ΟΛΕΣ τις κατευθύνσεις! Σε ΤΡΟΜΕΡΗ πίεση ο Λαλάκης τον βρίζουν «πράσινοι» και «ασπρόμαυροι»!

Μετά τις ύβρεις στην ανοιχτή συζήτηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, όπου ακούστηκαν βαριές κουβέντες, για τις σχέσεις εξάρτησης του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού από την παραμύθα και τούμπαλιν (ακούστηκαν πραγματικά… χοντρές ατάκες, όπως «βόθρος» κλπ.) έχουμε περάσει στο επόμενο στάδιο! Αγανακτισμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ έχουν βάλει μπροστά και περνάνε πριονοκορδέλα τον Λαλάκη και την πολιτική με την οποία… διοικεί την παραμύθα του, θεωρώντας ότι… βάζει από κάτω τον ΠΑΟΚ, προβάλλοντας την ομάδα της καρδιάς του!

Τα σχόλια στο ίντερνετ έχουν πάει σε… άλλο επίπεδο. Τα social media έχουν κατακλυστεί από οπαδούς του ΠΑΟΚ που λένε ότι από την παραμύθα πρέπει να φύγε μπροστά το “S” και να μπει στη θέση του “Π”, όπως Παναθηναϊκός… Θα λέγαμε “P”, όπως Panathinaikos, αλλά η Ευρώπη είναι… νέα για την ομάδα της καρδιάς του Λαλάκη!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Σας τα έχουμε αναφέρει ήδη εμείς, προ πολλού. Ο Λαλάκης είναι σε τρομερά δύσκολη θέση! Παλεύει να κρατήσει όρθιο το φρόνημα του ΠΑΟΚ, να γράψει για διαιτησία, να γράψει για επιστολές, για ΜΑΤ, για, για, για… Αλλά τον… προδίδουν οι συνοδοιπόροι του στην πράσινη καρδιά του, αρθρογράφοι γύρω από την επικαιρότητα του ΠΑΟ, οι οποίοι από το Σάββατο και έπειτα έχουν… οργιάσει! Γράφουν κάθε μέρα, όλη μέρα, πανηγυρίζουν, αποθεώνουν, κρατάνε μπόσικα για τα παράπονα του ΠΑΟΚ για τη διαιτησία και πάει λέγοντας… Αυτά θα βλέπει το αφεντικό, θα βλέπει και ότι… ως δια μαγείας, οι αντίστοιχοι… opinion makers του ΠΑΟΚ έχουν… εξαφανιστεί, έχουν σιγήσει και ποιος ξέρει τι… δράματα θα έχουμε σύντομα, αν κοπούν τίποτα… κονδύλια σε ρούβλια.

Δύσκολα τα πράγματα για τον Λαλάκη, ο οποίος όσο και να προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες, φαίνεται να το έχει χάσει το πράγμα… Να το έχει χάσει το έργο… Το αν το έχασε… οριστικά, θα φανεί συν τω χρόνω. Πάντως το αφεντικό δεν μπορεί να είναι και… χαρούμενο, βλέποντας στην επιχείρησή του να… κάνουν πάρτι άλλοι!

Διαβάστε επίσης

«ΒΡΑΖΟΥΝ» οι σελίδες και ο κόσμος του ΠΑΟΚ κατά του SDNA: «Ιβάν κλείστο το μπ...ο»!

«ΒΡΑΖΟΥΝ» οι σελίδες και ο κόσμος του ΠΑΟΚ κατά του SDNA: «Ιβάν κλείστο το μπ...ο»!

Η Αθλητική διαπλοκή ανέλυσε τις προηγούμενες μέρες ότι η περίοδος της ακμής του ΠΑΟΚ έδυσε και πλέον τα σκήπτρα της δεύτερης θέσης στο ποδοσφαιρικό στερέωμα πίσω από τον Ολυμπιακό αναμένεται να περάσουν από τον δικέφαλο του βορρά στον Παναθηναϊκό.

Ο Λαλάκης την Τετάρτη «κυνηγάει» τα ΜΑΤ και την Παρασκευή τον Αλαφούζο

Ο Λαλάκης την Τετάρτη «κυνηγάει» τα ΜΑΤ και την Παρασκευή τον Αλαφούζο

Να γίνει και το θέλημα του αφεντικού, να πέσει το φταίξιμο όλο στην αστυνομία, αλλά να γίνει και το θέλημα της καρδιάς, που λέει ότι πρέπει να... παρακινηθεί το αφεντικό του Παναθηναϊκού, για να έρχονται… χαρές.