Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ΕΡΤ έχει… γραμμένο τον ερασιτεχνικό αθλητισμό!

Η ΕΡΤ έχει… γραμμένο τον ερασιτεχνικό αθλητισμό!
Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2022 - 14:12

Την ώρα κατά την οποία ο αθλητισμός προσπαθεί να κάνει βήματα προόδου και να κοιτάξει με αισιοδοξία στο μέλλον, η ΕΡΤ και κατ’ επέκταση η Πολιτεία, γυρίζουν επιδεικτικά την πλάτη τους… Το κρατικό κανάλι, το οποίο θα μπορούσε και θα έπρεπε να είναι αρωγός στην προσπάθεια την οποία κάνει ο ερασιτεχνικός αθλητισμός, έχει γυρίσει την πλάτη και δίνει χρήμα μόνο εκεί όπου… υπάρχει χρήμα. Και δη σε πιο επαγγελματικά πορτοφόλια… Στην Basket League, ας πούμε…

Την ίδια ώρα και ενώ σε επίπεδο ερασιτεχνικού αθλητισμού και οι επιτυχίες μεγάλες είναι, αλλά και οι ανάγκες επίσης, το κρατικό κανάλι… δεν εμφανίζεται πουθενά. Τρανό παράδειγμα η ευρωπαϊκή «μάχη» του Ολυμπιακού την Τετάρτη, στην Ευρωλίγκα Γυναικών.

Για δεύτερη φορά τα τελευταία 20 χρόνια ελληνική ομάδα μετέχει στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρωλίγκας και η δημόσια τηλεόραση αποφασίζει να μη μεταδώσει τις προσπάθειές της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση!

Άλλη μία κίνηση, η οποία λέει πολλά για τον τρόπο με τον οποίο η ΕΡΤ και η Πολιτεία αντιμετωπίζουν ένα πολύ σημαντικό αθλητικό γεγονός.

θέμα, για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν τέτοιες σημαντικές προσπάθειες, σαν αυτή την οποία κάνει εν προκειμένω ο Θρύλος στην Ευρωλίγκα Γυναικών. Και, στο τέλος της ημέρας, όλο τον ερασιτεχνικό αθλητισμό…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης